ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Δικογραφία για πλημμελή φύλαξη ανηλίκου εναντίον των γονιών του βρέφους που βρέθηκε να μπουσουλάει σε λεωφόρο του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. |
Ρεπορτάζ
ΓΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
 Αδυνατεί να χωρέσει ανθρώπινος νους όσα διαδραματίστηκαν χθες το πρωί σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Ναυπλίου, με πρωταγωνιστή ένα βρέφος που βρέθηκε να μπουσουλάει ημίγυμνο μέσα στην κίνηση των αυτοκινήτων!

Το απίστευτο περιστατικό που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα εκτυλίχθηκε στην πολυσύχναστη λεωφόρο Ασκληπιού, όταν έντρομοι περαστικοί είδαν ένα αγοράκι, ηλικίας περίπου είκοσι μηνών, να περιφέρεται μπουσουλώντας ολομόναχο στη μέση του δρόμου. Το παιδί, που φορούσε μόνο την πάνα του, έκλαιγε και αναζητούσε απεγνωσμένα τη μητέρα του. Αμέσως ο οδηγός ενός αυτοκινήτου σταμάτησε και το πήρε στην αγκαλιά του, λίγα μόλις δευτερόλεπτα προτού περάσει από το σημείο ένα φορτηγό.

Ο άνδρας ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ η σύζυγός του προσπαθούσε να ηρεμήσει το βρέφος. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Ασφάλειας, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας. Ταυτόχρονα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των γονιών που δεν «αντελήφθησαν» ότι το παιδί τους κυκλοφορούσε ολομόναχο στους δρόμους της πόλης, με κίνδυνο να παρασυρθεί από διερχόμενα αυτοκίνητα. Αστυνομικοί, αφού διεξήγαγαν έρευνα σε σπίτια κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το παιδί, κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν ένα φιλικό ζευγάρι των γονιών, το οποίο είχε αναλάβει τη φύλαξη του αγοριού.

Όπως έγινε γνωστό, οι αλβανικής καταγωγής γονείς εργάζονται σε εργοστάσιο επεξεργασίας σταφυλιών στην Κορινθία και είχαν εμπιστευθεί το αγγελούδι τους στο φιλικό τους ζευγάρι. Μόλις ενημερώθηκαν για το τι ακριβώς είχε συμβεί, έφυγαν άρον άρον και πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας για να δώσουν τις ανάλογες εξηγήσεις και να πάρουν το μωρό τους, το οποίο, όπως έγινε γνωστό, χαίρει άκρας υγείας. Ωστόσο, εναντίον των γονιών, αλλά και του φιλικού ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη ανηλίκου και τον λόγο πλέον έχει ο εισαγγελέας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ