ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Σοβαρό τραυματισμό Έλληνα εργαζομένου από Χρυσαυγίτη στο Τολό καταγγέλλει το Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. |
 Η καταγγελία δημοσιεύθηκε στο site του Αντιφασιστικού Μετώπου Αργολίδας.

 "Ενημέρωση σχετικά με καταγγελία που έφτασε στο Γραφείο Τύπου του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας: Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 4ης Αυγούστου σε γνωστό μπαρ-καφέ στο Τολό Αργολίδας όπου γνωστός χρυσαυγίτης της περιοχής, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει για την παραβατική του συμπεριφορά, προκάλεσε σοβαρότατους τραυματισμούς σε έλληνα εργαζόμενο του εν λόγω καταστήματος. 

Ο χρυσαυγίτης τραμπούκος απρόκλητα και χωρίς να προηγηθεί κάποια αντιδικία (προσωπικού ή πολιτικού χαρακτήρα) έσπασε στο πρόσωπο του εργαζόμενου νεαρού μεγάλο γυάλινο ποτήρι με αφορμή το ότι του ζητήθηκε να μετακινήσει το σκαμπό του για την καλύτερη εξυπηρέτηση του προσωπικού. Το αποτέλεσμα ήταν ο εργαζόμενος να λάβει ως απάντηση το γνωστό χρυσαυγίτικο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» και να καταλήξει στο νοσοκομείο με ράμματα και ανεπανόρθωτες βλάβες στο πρόσωπο. Το θράσος μάλιστα των χρυσαυγιτών της περιοχής δεν έμεινε εκεί. Τις επόμενες ημέρες, ως γνήσια ακροδεξιά γκρούπα που είναι, και της κάλυψης που έχουν ως τέτοια, προχώρησαν σε επανειλημμένες απειλές και συστάσεις τόσο στο ίδιο το θύμα όσο και στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ώστε να μην προχωρήσουν σε μήνυση γιατί θα «έχουν να κάνουν με τη χρυσή αυγή». Το θύμα της επίθεσης ωστόσο φαίνεται να έχει ακολουθήσει τη νομική οδό παρά τις απειλές των φασιστών.

Ανακοινώνουμε ότι σαν Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας θα παρακολουθούμε στενά και θα ενημερώνουμε τους πολίτες της Αργολίδας σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις του περιστατικού και θα παρέμβουμε δυναμικά όταν και όπου απειλείται η σωματική και ηθική ακεραιότητα των δημοκρατικών πολιτών από τους φασίστες της χρυσής αυγής. Οι πολίτες της Αργολίδας θα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τον «ψευτοπατριωτισμό» της χρυσής αυγής όταν θύματα των επιθέσεων τους μετά τους ωφελούμενους της Πύλης Πολιτισμού, τους μετανάστες, τους αριστερούς, τους αναρχικούς, τους τσιγγάνους, κ.α. είναι πλέον αδιάκριτα έλληνες εργαζόμενοι της περιοχής. Οι πολίτες της Αργολίδας να επαγρυπνούν και να απομονώσουν το νεοναζιστικο μόρφωμα της χρυσής αυγής."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ