ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

"Πόλεμος" για το μέλι του Εργατικού Κέντρου - Σκληρή ανακοίνωση Νικολόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. |




















"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει από τον Καθηγητή Μουσικής και μελισσοκόμο Γιάννη Νικολόπουλο με αφορμή το μέλι που φέρνει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ρ.Μπαρού. Ο κ. Νικολόπουλος μόλις πληροφορήθηκε πως ο κ. Μπαρού φέρνει μέλι προς διάθεση από το Ε.Κ.Ν ξέσπασε μεσώ facebook και καλεί όλους τους μελισσοκόμους της περιοχής να πάνε τις ίδιες ημέρες έξω από το Εργατικό Κέντρο και να πουλήσουν το μέλι παραγωγής τους σε πιο συμφέρουσα τιμή.

Ο κ.Νικολόπουλος έγραψε στο facebook:

"Κάποια στιγμή ο κύριος Μπαρού πρέπει να σταματήσει το δήθεν κοινωνικό του έργο.

Καλώ τους κατοίκους του Ναυπλίου να έρθουν στο Εργατικό Κέντρο στις 1 και 2 /12 και να πάρουν μέλι ντόπιο από παραγωγούς τις Αργολίδας με 5,50 ευρώ το κιλό και όχι σε συσκευασία τρίκιλη αλλά σε συσκευασία του 1ος κιλού.

Καλώ τους μελισσοκόμους της περιοχής να σταματήσουν τη δήθεν κοινωνική πολιτική του κυρίου Μπαρού και να έρθουν με το μέλι τους στο Εργατικό Κέντρο να το διαθέσουν στους συμπολίτες μας.

Ο κύριος Μπαρού να σταματήσει το δήθεν κοινωνικό έργο, πηγαίνοντας ενάντια στον ντόπιο παραγωγό μελιού και όχι μόνο.

Καλώ όλους τους κάτοικους του Ναυπλίου να μην αγοράσουν αυτό το μέλι και να έρθουν στο Εργατικό Κέντρο τις ίδιες μέρες (δηλαδή 1-2 Δεκεμβρίου) και να προμηθευτούν το μέλι τους με 5,50 το κιλό. Μέλι από ντόπιους παραγωγούς, σε συσκευασία 1ος κιλού.

Καλώ τους μελισσοκόμους της περιοχής να φέρουν το μέλι τους συσκευασμένο και να το διαθέσουν στους συμπολίτες μας."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ