ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Όσοι πρόλαβαν πέρασαν !

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:23:00 μ.μ. |





















 Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους οδηγούς που χρησιμοποιούσαν καθημερινά το καινούργιο κομμάτι του δρόμου Καζάρμα - Κέντρο Υγείας Λυγουριού σήμερα το απόγευμα ! Η τεχνική εταιρία που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου, ''έκλεισε'' την πρόσβαση στο συγκεκριμένο κομμάτι του νέου αυτοκινητόδρομου αφού η κατασκευή του βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Να σημειώσουμε πως δημιουργήθηκε θέμα στην καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ίωνα Ξυπολιά ''ραδιουργίες''όταν διερχόμενος οδηγός έκανε τηλεφωνική καταγγελία πως κάποιοι ασυνείδητοι οδηγοί τρέχουν υπερβολικά και επικίνδυνα .
Αφού το θέμα πήρε έκταση επικοινώνησαν με τις ''ραδιουργίες''και άλλοι οδηγοί ζητώντας από την αστυνομία να παρέμβει προκαλώντας την αντίδραση του Ι. Ξυπολιά λέγοντας στον αέρα πως η αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά να φυλάει τον κάθε ανεγκέφαλο η να υπάρχει ένας αστυνομικός για κάθε οδηγό, το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν έχει σήμανση, ούτε καν το τελικό στάδιο οδοστρώματος δεν έχει επιστρωθεί και όσοι χρησιμοποιούν το ημιτελές αυτό κομμάτι το κάνουν με δική τους ευθύνη !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ