ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τον Ποσειδώνα Λουτρακίου αντιμετωπίζει σήμερα ο Διομήδης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:52:00 μ.μ. |




















 Έναν εκ των πρωτοπόρων της Α1 φέτος (ισοβαθμεί με την ΑΕΚ), τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, αντιμετωπίζει σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ο Διομήδης στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

Ο έτερος εκπρόσωπος της Πελοποννήσου είναι αδιαμφισβήτητα η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και με απολογισμό 5 νίκες και 1 ισοπαλία οδηγεί, όπως προείπαμε, την κούρσα της Α1. Υπό τις οδηγίες πλέον του μεγάλου Νίκου Γραμματικού, το συγκρότημα του Λουτρακίου δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα φέτος και έχει αποκτήσει, όσο και αν αποφεύγει να το λέει, πρωταγωνιστικές βλέψεις . Εμφανίζοντας εξαιρετικό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Το ίδιο φιλοδοξεί να πετύχει και την Παρασκευή στη Νέα Κίο. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, κάτι που το γνωρίζουν οι παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο. Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και από βαθμολογικής πλευράς καθώς η ομάδα μας υπολείπεται ενός βαθμού του αντιπάλου του και με νίκη τον προσπερνάει στην βαθμολογία και μένει μόνος δεύτερος.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Δημητρούλια δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι για την νίκη. Χρειάζονται τον κόσμο δίπλα τους, αυτό τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις. Είναι αλήθεια ότι η ώρα και μέρα διεξαγωγής του αγώνα δεν βοηθάει, καθώς τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά, όμως πιστεύουμε ότι για άλλη μια φορά ο υπέροχος λαός του Διομήδη θα κάνει την υπέρβαση και θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα των παικτών πλημμυρίζοντας το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου.

Όλοι λοιπόν στο γήπεδο την Παρασκευή το απόγευμα για το μεγάλο Πελοποννησιακό ντέρμπι!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ