ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα juniors του ΡΗΓΑ - Α.Ο.Α.Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. |



















 Με τον τελικό στα μονά των αγοριών ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου το 6ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα juniors κατηγορίας 2, που διοργάνωσε ο ΡΗΓΑΣ Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργολίδας στις εγκαταστάσεις του.


Στο τουρνουά που ξεκίνησε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Athlisis Tennis Club με αγώνες του κυρίως ταμπλό συμμετείχαν 42 παιδιά των αγωνιστικών ομάδων ομίλων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και φυσικά από τον όμιλό μας. Οι αγώνες είχαν κατά γενική ομολογία απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες από το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου δεν ήταν σύμμαχος των διοργανωτών.Μέχρι την Δευτέρα 11/11 είχαν γίνει οι 2 από τους 3 τελικούς του Πρωταθλήματος, το οποίο τελείωσε την Κυριακή 17/11 με τον τελικό των αγοριών.

Στα αγόρια, λοιπόν, τηνπρώτη θέσηκατέκτησε οΑνδρέας Δελής του ΡΗΓΑ - Α.Ο.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, καθώς επικράτησε του Μίνου Σταύρακα του Γ.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με 2-0 σετ (61,61). Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Πιτσινής Δημήτρης του Ο.Α. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και την τέταρτη ο Σημαιοφορίδης Χαράλαμπος του ομίλου ΠΕΥΚΗ Γ.ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ.
Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέκτησε η Πετρίδου Ηλεκτρα του Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ. Στον τελικό που έγινε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου κέρδισε την Κολούτσου Μαρία του Α.Ο.Α. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ με σκορ 2-0 σετ (60 60). Τηντρίτη θέση πήρε η Νασιοπούλου Αγγελική του Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ και την τέταρτη η Νικολακοπούλου Μαρία του Ο.Α. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Τέλος, στα διπλά των αγοριών οι Χρίστος και Ανδρέας Δελής πήραν την πρωτιά επικρατώντας στον τελικό των Πιτσινή Δ. (Ο.Α. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ) και Σημαιοφορίδη Χαράλαμπου (ΠΕΥΚΗ Γ.ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ) με σκορ 2-0 σετ (62, 63) . Τρίτη θέση στα διπλά είχαμε για τους Φούζα Α. (ΠΕΥΚΗ Γ.ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ) και Κίσσα Χρ. (Α.Ο.ΣΙΚΥΩΝΟΣ ΚΙΑΤΟΥ), ενώ τέταρτη θέση κατέλαβαν οι Στυλιανουδάκης Ε. (Γ.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ) και Νασιόπουλος Γ. (Ο.Α.ΑΘΗΝΩΝ).

Η οργανωτική επιτροπή φρόντισε να μοιράσει αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ δόθηκαν έπαθλα και μετάλλια στους δύο πρώτους/ες και μετάλλια στις τρίτες και τέταρτες θέσεις όλων των κατηγοριών.

Η διοίκηση του ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ θα ήθελε συγχαρεί όλους όσους διακρίθηκαν στο 6ο Ε2 και ιδιαίτερα τους αθλητές του ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ για τις πρώτες θέσεις σε μονά και διπλά.

Επιπλέον, ευχαριστεί δημόσια όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς επίσης και τους συνοδούς, προπονητές και γονείς, οι οποίοι επέλεξαν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας και να συμμετέχουν στοΠρώτο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Juniors που διοργανώθηκε ποτέ στην Αργολίδα.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΑ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΓΟΡΙΩΝ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ