ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Καταδίκη σε 4 χρόνια για την "μακρυχέρα" υπάλληλο της ΔΕΗ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 μ.μ. |




















 Ερήμην, σε 4 συνολικά χρόνια, καταδικάστηκε η "μακρυχέρα"  γυναίκα υπάλληλος της ΔΕΗ Ναυπλίου Ε.Π.46 χρονών, που υπεξαίρεσε από τα θύματα της μεγάλα χρηματικά ποσά, χάριν εξυπηρέτησης, για να τους πληρώνει το ρεύμα από το 2009,  αλλά τα έβαζε στην τσέπη της. 

H 46χρονη σήμερα υπάλληλος, συνελήφθη το 2011 επ αυτοφώρω από άνδρες της Ασφάλειας Ναυπλίου να παραλαμβάνει 500 προσημειωμένα ευρώ από 33χρονη ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ, που αφορούσαν τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ. Της παρέδωσε μάλιστα και μια μηχανογραφημένη απόδειξή όπου όμως το πληρωτέο ποσό υπήρχε σημειωμένο με στυλό. 

Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν ο λογιστής της ανυποψίαστης γυναίκας ζήτησε από τη ΔΕΗ τους συγκεντρωτικούς λογαριασμούς για να τους καταθέσει στην φορολογική δήλωση που έκανε για το μίνι μάρκετ, φυσικά κάτι τέτοιο δεν υπήρχε και έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι της απάτης που στην συνέχεια αποκάλυψε πάρα πολλά θύματα, της εν λόγο υπαλλήλου της ΔΕΗ Ναυπλίου. 

Για την υπόθεση εκκρεμεί και άλλη δίκη αυτή με την ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ καθώς σήμερα εκδικάστηκαν μόνο οι υποθέσεις που είχαν προσφύγει στην δικαιοσύνη συνολικά εκπροσωπούμενοι από έναν δικηγόρο.

Παλιότερες αναρτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα

Δεν έχουν τελειωμό τα θύματα της “κυρίας” που έλυνε και έδενε στην ΔΕΗ Ναυπλίου
Σύλληψη υπαλλήλου της ΔΕΗ για απάτη και απιστία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ