ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Δίωρο Σεμινάριο Flamenco με την Ισαβέλλα Γαλαίου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. |




















 Αγαπημένοι και πολυχορευμένοι, γοητευμένοι από το φλαμένκο, κατοχυρώστε τη συμμετοχή σας μέχρι το Σαββάτο 26 Οκτώβρη. Πάρτε τις φούστες σας, τα χοντρά τακούνια σας η και τα αθλητικά σας, πάρτε τις φωτογραφικές σας και το ισπανικό ταμπεραμέντο σας και..όλε!!!


Εισαγωγικό Σεμινάριο Γνωριμίας με την Τέχνη του Flamenco και τον ρυθμό Tangos

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013
5.00-7.00 μμ
Κόστος : 15 ευρώ

Στην Σχολή Χορού της Γαρυφαλιάς Νικολοπούλου
BelloBallo Dance Studio
Γούναρη & Υψηλάντου, Άργος
Τηλ.Επικοινωνίας : 2751068818

Ισαβέλλα Γαλαίου
Η Ισαβέλλα Γαλαίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και ξεκίνησε να ασχολείται με τον χορό σε ηλικία μόλις 3 χρονών. Μέχρι τα 19 της εξερεύνησε τα μονοπάτια όλων των ειδών (κλασσικό μπαλέτο, σύγχρονο, τζαζ, λάτιν κλπ) μέχρι να την κερδίσει ολοκληρωτικά το flamenco.

Έχοντας στον πλευρό της τον δάσκαλο της Clive Bain (Carlos), ακολούθησε την διδασκαλική μέθοδο των συστημάτων Spanish Dance Society και Alianza Flamenca, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα ελεύθερων χορογραφιών και τεχνικής.

Όταν ο δάσκαλος της έφυγε από την Ελλάδα, ξεκίνησε η προσωπική της μελέτη και αναζήτηση σε ότι αφορά την τέχνη του flamenco, όχι μόνο σε ότι αφορά τον χορό, αλλά και σε ότι αφορά την ιστορική σημασία της τέχνης, των ρυθμών, της μουσικής και του τραγουδιού. Ταξίδευε συνεχώς στην Ισπανία και μαθήτευε δίπλα στους μεγαλύτερους δασκάλους ( Manolo Marin, Mario Maya κλπ ) διευρύνοντας τις γνώσεις της και κατανοώντας πλήρως την τέχνη του flamenco.

Το 2006, δημιουργεί την σχολή χορού flamenco "Sentimientos" στα Εξάρχεια, έχοντας ως στόχο να διδάξει στους μαθητές της την αυθεντική και παραδοσιακή μορφή της τέχνης.

Το 2008 εκπροσωπεύει την Ελλάδα και την Alianza Flamenca Hellas στην παγκόσμια συνάντηση δασκάλων του συστήματος Alianza Flamenca στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν.Αφρικής.

Το 2009, δημιουργεί το συγκρότημα Compania Flamenca Sentimientos. Στο συγκρότημα χορεύει, χορογραφεί, σκηνοθετεί και επιμελείται η ίδια. Οι υπόλοιπες χορεύτριες του συγκροτήματος είναι αποκλειστικά μαθήτριες της που έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Μέχρι και σήμερα εμφανίζονται σε όλη την Ελλάδα σε μουσικές σκηνές και θέατρα και είναι το μοναδικό πολυπληθές συγκρότημα αυθεντικού flamenco στην Ελλάδα.

To 2010, συνεργάζεται με τον σεβιλλιάνο τραγουδιστή Alvaro Ramirez Romero. Χορογραφεί και σκηνοθετεί την παράσταση "Cafe Cantante" υπό την αιγίδα της Ισπανικής Πρεσβείας και του Ινστιτούτου Θερβάντες.

Παράλληλα, έχει χορέψει στο συγκρότημα "Puentes" στην Αθήνα και στην Κρήτη και στο συγκρότημα "Ro Flamenco" του Clive Bain, έχει χορέψει με το κιθαριστικό ντουέτο "Δ.Κουκουλιτάκης-Γ.Παπαδόπουλος" στην Αθήνα, στον Βόλο και στην Αίγινα ενώ ταξίδευε και δίδασκε σε σχολές χορού στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το 2011 την προσκάλεσε ο ποιητής και μεταφραστής Jaime Svart να ερμηνεύσει χορευτικά το ποίημα του Jose Marti "η Ισπανίδα Χορεύτρια" σε μια σειρά εκδηλώσεων της Πρεσβείας της Κούβας

Το 2012 επελέγη πρόεδρος του εκπαιδευτικού συστήματος εκμάθησης flamenco, Alianza Flamenca Hellas.

Το 2012 επίσης, την κάλεσαν για συνέντευξη από τον Εθνικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ισπανίας (Radio Nacional de Espana), στην εκπομπή Callejon del Cante του Manuel Moraga, και μίλησε για την ζωή της και το έργο της στην Ελλάδα, σε ότι αφορά πάντα το flamenco. Την ίδια χρονιά, δημιουργεί μαζί με τον Δημήτρη Κουκουλιτάκη την μουσικοχορευτική παράσταση flamenco "Falsetas" και την παρουσιάζουν σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα συνεργάζεται και χορεύει με τον σεβιλλιάνο τραγουδιστή Vicente Gelo ενώ, το 2013, συνεργάζεται και χορεύει με την χερεθάνα τραγουδίστρια Sara Salado και τον χορευτή Raul Ortega δημιουργώντας την παράσταση flamenco puro "Mi Jere..." .

Επίσης το 2013, μαζί με τους Sara Salado, Raul Ortega, Δημήτρη Κουκουλιτάκη και Μάριο Παπαδέα παρουσιάζουν στο Θέατρο Badminton την μουσικοχορευτική παράσταση "Από την Σμύρνη στην Ανδαλουσία"

Τον Οκτώβριο του 2013 θα κυκλοφορήσει το 1ο τεύχος της τοπικής εφημερίδας των Εξαρχείων (όπου εδρεύει η Compania Flamenca Sentimientos), o "Εξαρχειώτης, στην οποία η Ισαβέλλα Γαλαίου θα είναι η μόνιμη αρθρογράφος της στήλης "Η Τέχνη του Flamenco"

Φροντίζοντας πάντα για την σωστή εκπαίδευση των μαθητών της, διοργανώνει κάθε χρόνο, από το 2006 μέχρι και σήμερα, εκπαιδευτικά ταξίδια στο ετήσιο φεστιβάλ flamenco στην πόλη Jerez de la Frontera στην Ανδαλουσία (Festival Flamenco De Jerez), όπου παρακολουθούν σεμινάρια και παραστάσεις των σπουδαιότερων καλλιτεχνών του flamenco.

Έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην σχολή της και στην κομπανία, χορεύει και διδάσκει σε όλη την Ελλάδα, ενώ συνεχίζει ακούραστα την μελέτη της τέχνης που έχει κερδίσει την ψυχή της... το Flamenco.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ