ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Καμία ενέργεια από το Δήμο Ναυπλιέων για ένταξη του κολυμβητηρίου σε κοινοτικά προγράμματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. |

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Επειδή πάντα άρεσε στις διοικήσεις του Ν.Ο.Ν. να μιλάνε με έργα και όχι με "υπόγειες διαδρομές" τα τελευταία νέα από τις ενέργειές μας τόσο από τη πλευρά του υπουργού Αδριανού όσο και από τη πλευρά του υπουργού Μανιάτη ήταν αρνητικά.


Και παρόλη τη θέληση και των δυο για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου, η απάντηση και από τις δυο πλευρές ήταν ίδια: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!
Δηλαδή καμία ενέργεια από το Δήμο Ναυπλιέων για ένταξη σε κοινοτικά προγράμματα!!!!!
Αυτά ως σήμερα 23-10-2013. 

Οι προσπάθειες μας θα συνεχιστούν όπως τόσα χρόνια και όπως πάντα έκαναν όλες οι διοικήσεις του Ν.Ο.Ν.

Και για να εξαφανίσουμε και κάποια "κουτσομπολιά" που σκοπό έχουν να πλήξουν το Ν.Ο.Ν. να ξαναπούμε τα γνωστά και αυτονόητα:

Ουδέποτε στην 63χρονη ιστορία του οι διοικήσεις του Ν.Ο.Ν. αναμίγθηκαν στα πολιτικά δρώμενα του δήμου ή του νομού!! Ανέκαθεν σκοπός των διοικήσεων ήταν, είναι και θα είναι η ανάδειξη των "υγρών" ολυμπιακών αθλημάτων,η εκμάθηση αυτών, η εξασφάλιση ιδανικών συνθηκών προετοιμασίας των ομάδων μας, η ανελλιπής συμμετοχή των ομάδων μας σε περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα!!!!! 

Επίσης σκοπός των διοικήσεων ήταν,είναι και θα είναι είναι η διαφανής λειτουργία του συλλόγου απο οργανωτικής,οικονομικής και διοικητικής πλευράς. Για τούς λόγους αυτούς, και πολλούς ακόμα, ο Ν.Ο.Ν. έχει μια τεράστια ιστορία στις πισίνες και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και της Ελλάδας , που κατατάσσει το σύλλογο πιθανόν στη κορυφαία θέση του νομού!!!!!

Οποιαδήποτε λοιπόν κουτσομπολιά με σκοπό το πολιτικό χαρακτηρισμό των ανθρώπων του ομίλου είτε προέρχονται από ηλίθιους είτε με σκοπό να καλύψουν αδυναμίες άλλων "συλλόγων" ή προσώπων που έχουν μάθει να λειτουργούν με αυτό το τρόπο (υπόγειες διαδρομές και συμφωνίες))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι προσπάθειες μας και οι ενέργειες μας για την ανελλιπή λειτουργία του κολυμβητηρίου
θα συνεχιστούν και σχετικά θα σας ενημερώνουμε!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ