ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δηλώσεις συμμετοχής σε Κατασκηνώσεις - Λουτροθεραπείες - Πηλοθεραπείες στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:57:00 μ.μ. |




















  Ο Δήμος Ναυπλιέων, Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής, ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, εφαρμόζει το πρόγραμμα : «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ- ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ για οικονομικά αδύνατα ηλικιωμένα άτομα και ενήλικα άτομα με αναπηρίες»

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έχουν:

1. Ηλικιωμένα άτομα άνω των 60 ετών και ενήλικα άτομα με πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

2. Συνταξιούχοι λόγω γήρατος, χηρείας, ή αναπηρίας όλων των ασφαλιστικών ταμείων.

3. Συνταξιούχοι λόγω γήρατος, χηρείας ή αναπηρίας του Δημοσίου.

4. Συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφαλίστων υπερηλίκων του Ο.Γ.Α.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1. Αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα

2. Φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος του προηγούμενου οικονομικού έτους ή υπ. δήλωση του Ν.1599/86 περί μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

3. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

4. Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ασθενείας σε ισχύ.

5. Φωτοαντίγραφο απόφασης Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής, για τα άτομα με αναπηρία 67% και άνω.

6. Ιατρική Γνωμάτευση ιατρού ειδικότητας ορθοπεδικού, για ορθοπεδικές παθήσεις, ρευματολόγου για ρευματολογικές παθήσεις, δερματολόγου για δερματολογικές Κρατικού ή Στρατιωτικού Νοσοκομείου, ή Πανεπιστημιακής κλινικής ή ιατρού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ ή συμβεβλημένο με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ιατρού στην οποία θα αναφέρεται αναλυτικά η πάθηση του δικαιούχου και θα αιτιολογείται η αναγκαιότητα υποβολής του σε λουτροθεραπεία ή πηλοθεραπεία.

7. Ιατρική Γνωμάτευση ειδικευμένου καρδιολόγου Κρατικού ή Στρατιωτικού Νοσοκομείου, ή Πανεπιστημιακής κλινικής ή ιατρού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ ή συμβεβλημένου με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ιατρού, από την οποία να προκύπτει η κλινική κατάσταση της υγείας του ότι δύναται και δεν υπάρχει ιατρική αντένδειξη για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα λουτροθεραπείας ή πηλοθεραπείας.

8. Υπεύθυνη δήλωση περί μη συμμετοχής σε αντίστοιχο πρόγραμμα άλλου φορέα την ίδια χρονική περίοδο.

9. Βεβαίωση για την αναγκαιότητα συνοδείας από την Υγειονομική επιτροπή που πιστοποιεί και το ποσοστό αναπηρίας για τη περίπτωση των ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, όταν τα άτομα αυτά είναι μεμονωμένα χωρίς οικογένεια είτε γιατί δεν υπάρχουν ενήλικα άτομα για να τα συνοδέψουν ή τα ενήλικα άτομα της οικογένειάς τους δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα συμμετέχουν οικονομικά και οι φιλοξενούμενοι με το ποσό των οκτώ (8) ευρώ ημερησίως κατά άτομο. Επίσης οι δικαιούχοι του προγράμματος επιβαρύνονται και με τα έξοδα μετακίνησής τους.

Δικαιολογητικά συμμετοχής θα κατατίθενται έως 20/12/2013 στη Γενική Δ/νση Δημόσιας Υγείας κ Κοινωνικής Μέριμνας, Δ/νση Δημόσιας Υγείας κ Κοινωνικής Μέριμνας Π. Ε. Αργολίδας, Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

(Θεσσαλονίκης 9 κ Μηναίου, Ναύπλιο).

Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερε πληροφορίες: 2752362229

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ