ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ενημερωτική εκδήλωση για το αμερικανικό εκπαιδευτικό συστήμα και τις προπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. |























 Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard (ΚΕΣ), σε συνεργασία με το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα (http://www.fulbright.gr) και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Αργολίδας, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνασίων και λυκείων) του νομού Αργολίδος σε ενημερωτική εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα περιλάβει μέχρι 50 συμμετέχοντες και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:30 - 13:30, στην αίθουσα διαλέξεων «Οικογενείας Νίκου Μαζαράκη»
του ΚΕΣ στο Ναύπλιο.

Ο Εκπαιδευτικός Σύμβουλος του Ιδρύματος Fulbright, κύριος Νικόλας Τουρίδης θα κάνει μια παρουσίαση του αμερικανικού εκπαιδευτικού συστήματος και των προπτυχιακών σπουδών σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α. Παράλληλα, θα ενημερώσει το κοινό για υποτροφίες οι οποίες παρέχονται σε έλληνες εκπαιδευτικούς για συμμετοχή σε προγράμματα εντατικής μετεκπαίδευσης ή/και διεξαγωγής έρευνας σε εκπαιδευτικά ιδρύματα των Η.Π.Α.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να γνωστοποιήσουν τη συμμετοχή τους μέσω τηλεφώνου (στον αριθμό του ΚΕΣ 27520 47040) ή/και στο email: matina.goga@chs.harvard.edu.

Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος)
Πανεπιστήμιο Harvard


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ