ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:36:00 μ.μ. |
 Ο Δήμος Ναυπλιέων ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες του Δήμου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο «κάλεσμα» για τη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών ένδυσης και υπόδησης. Στηρίζοντας έμπρακτα τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, πλήθος κόσμου επισκέφθηκε προσφέροντας από το υστέρημα του, τα ειδικά σημεία που λειτούργησαν, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων και στο Κολυμβητήριο το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία του Δήμου.

Έτσι με τη συμβολή των συμπολιτών μας, συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες ρούχων και υποδημάτων και πολλά άλλα χρήσιμα αντικείμενα, επίσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ της Πύλης Πολιτισμού και φάρμακα τα οποία θα διατεθούν από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του Δήμου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ευχαριστεί επίσης θερμά τα μέλη της Πύλης Πολιτισμού, την Ομάδα εθελοντών του Δήμου Ναυπλιέων, τους υπαλλήλους του Δήμου που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και τον Φαρμακευτικό σύλλογο Αργολίδας.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε:

«Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, κάθε πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, είναι αξιέπαινη και οφείλουμε όλοι να την αναγνωρίζουμε και να την επιβραβεύουμε. Η ανιδιοτελής προσφορά των συμπολιτών μας τιμά και παραδειγματίζει. Ακουμπώντας στις πλάτες των εθελοντών των δύο φορέων προσφοράς που έχουμε την τύχη να δρουν στον Δήμο μας, της Πύλης Πολιτισμού και της Ομάδας εθελοντών του Δήμου Ναυπλιέων , καταφέραμε για μια ακόμη φορά να αντιμετωπίσουμε δυναμικά μια πολύ σπουδαία δράση και να συγκεντρώσουμε είδη που θα στηρίξουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη»
.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ