ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο Παναργειακός θα τα καταφέρει με τους φιλάθλους στο πλευρό του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. |
 Άδικο το σκορ για τον Παναργειακό με βάσει της ευκαιρίες που έγιναν. Η πρώτη καλή ευκαιρια έγινε στο 20΄ όταν ο τερματοφύλακας της Αχαϊκής έσωσε από βέβαιο γκολ την ομάδα του από σουτ του Καραγκούνη ύστερα από καταπληκτική μπαλιά του Μακρίδη, στο 39΄ ο αμυντικός Λαμπρόπουλος μόλις πρόλαβε τους Καραγκούνη Αγγελόπουλο.
Στο Β΄ 45λεπτο μέχρι το 75 λεπτό δεν είχαν μεγάλες φάσεις στο λεπτό αυτό σουτ του Καραγκούνη μόλις άουτ. Αμέσως γίνεται η πρώτη ευκαιρια για την Αχαϊκή με τον Δημητρακόπουλο με ένα σουτ μετά έχουμε κεφαλιά του Παπαιωάνου μόλις άουτ στο 80 λεπτό ,σουτ του Ισούφι στο 85 λεπτό αποκρούει ο τερματοφύλακας της Αχαϊκής σε κόρνερ, και στης καθυστερήσεις του αγώνα απο αριστερά ο Αγγελόπουλος πάσα στον Μακρίδη δεν μπορεί να κάνει γκολ. 
Ο Παναργειακός ξεκίνησε με, Μένιο Καλιαμούτο [Τριμπόνιας 77] Ισούφι Μπόμπο Φίλη Κουτσοδήμο [Σιώκος 61] Αγγελόπουλο Λουμπαρδέα Μακρίδη Καραγκούνη [Κάπλατζης 87] Παπαιωάννου
Με ανακοίνωση η διοίκηση οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ,θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές ευχές ευχαριστίες για την εντυπωσιακή ,μαζική προσέλευση του κόσμου,ο Παναργειακος για να πρωταγωνιστεί και με τον κόσμο που βρέθηκε  στο γήπεδο στο πλευρό του , θα τα καταφέρει πάνω από 1000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο στάδιο του Άργους και τους λέμε ένα μεγάλο μπράβο!!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ