ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Με τον Χορμή στην τεχνική ηγεσία αναπτερώθηκαν οι ελπίδες του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:27:00 π.μ. |


















  Την πρώτη του νίκη στο πρώτάθλημα της Γ’ Εθνικής με επικεφαλής στην τεχνική ηγεσία τον Γ. Χορμή, πανηγυρίζει ο Πανναυπλιακός. Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, οι παίχτες της ομάδας του Ναυπλίου δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους και βοηθούμενοι από τη δυνατή παρουσία των Ναυπλιωτών φιλάθλων έφτασαν στους τρεις βαθμούς.

Πιστοποιήθηκε έτσι η ανοδική αγωνιστική πορεία του συλλόγου που φαίνεται να αφήνει οριστικά πίσω του το άσχημο ξεκίνημα και πλέον από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, μέσα στην έδρα του Αιτωλικού.
Να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη παρουσία μπροστά στο Ναυπλιώτικο κοινό του νέου προπονητή Γιώργου Χορμή, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους φιλάθλους.
Ο Πανναυπλιακός έχασε σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες, μία σε κάθε ημίχρονο. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Γιάννης Τσακνάκης στο 73′ με κεφαλιά. 
Η ομάδα του Ναυπλίου ξεκίνησε με τους Κατσαούνη, Τσακνάκη, Κάπλατζη, Ευθυμίου, Γκολέμη Σ., Καραμάνο, Μουσταφάι, Γεωργιόπουλο, Δρυμούρα, Κετσετζόγλου, Γκολέμη Ηλ. ενώ αγωνίστηκαν και οι Κιρβαλίτζε, Τ. Διαμαντής του Χρ. και Τ. Διαμαντής του Γεωρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ