ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Συνέλευση κατοίκων στο Ανυφί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:30:00 π.μ. |
 Πρόσκληση για συνέλευση κατοίκων εξέδωσε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κώστας Καραμπής. Στην ανακοίνωση του αναφέρει αναλυτικά:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανυφί 29/10/2013
ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Αριθ. Πρωτ.

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΙΔΕΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΥΦΙΟΥ
Πληρ. Πρόεδρος Κων/νος Καραμπής
Τηλ.6977313039
Mail. rabis@otenet.gr

Προς 1) Τους κατοίκους.
2) Τους Τοπικούς Συμβούλους.
3) Τους συνεταιρισμούς.
4) Σύλλογο Γονέων& Κηδεμόνων
Νηπιαγωγείου Ανυφί.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Ανυφίου.

Έχοντας υπόψη.

Τις διατάξεις των άρθρων 214 παρ. 2 του ν.3463/2006 & του 85 παρ. στ του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα ,όπως Κυρώθηκε δια του νόμου 3852/10 (ΦΕΚ 87-Α).

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !
Στην 3η επαναλαμβανόμενη Συνέλευση των κατοίκων για το έτος 2013 που θα πραγματοποιηθεί την 31η του μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 17.00 μ.μ. στο κατάστημα του κ. Θέμη Γκάτση, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση θέματος, λόγο ημιτελούς ολοκλήρωσης: Περί  εισήγησης επέκτασης του δημοτικού φωτισμού σε δυο  υπάρχουσες κολώνες της ΔΕΗ, στην γωνία που  δημιουργείται στην οδό, από 1ο Αγγελοπούλειο δημοτικό σχολείο Ανυφίου προς παλιόμυλο και κατευθύνεται προς
το Νηπιαγωγείο Ανυφίου.

Το θέμα στην αρχική του μορφή: Περί εισήγησης επέκτασης του δημοτικού φωτισμού στον Δρόμο από το 1Ο Αγγελοπούλειο δημοτικό σχολείο Ανυφίου με κατεύθυνση προς παλιόμυλο.

Σε 6 στύλους της Δ.Ε.Η. που ήδη υπάρχουν.

Αίτημα πολιτών.

ΘΕΜΑ 2ο Περί εισήγησης έγκρισης, πακέτου έργου δια την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στην τ.κ.Ανυφίου μετά από αίτημα πολιτών ,σύμφωνα με τα παρακάτω :

1) Επέκταση του δημοτικού φωτισμού (μια κολώνα σε δημόσιο χώρο) κατόπιν αιτήσεως πολίτη, του κ. Ιωάννη Μητροσύλη.

2) Επέκταση του δημοτικού φωτισμού πλησίον οικίας του κ. Ανδρέα Μπολώση.

3) Επέκταση δημοτικού φωτισμού με 2 ! φωτιστικά ένα (1) στη θέση που βρίσκεται το ξερό δέντρο απέναντι από οικία Γεωργίου Χατζόπουλου και ένα (1)έξω από την οικία της κ. Ντίνας Κόντη.

4) Σύνδεση στον φωτισμό του κοιμητηρίου Ανυφίου στον Άγιο Νικόλαο του εν’ Βουνένοις, με το δίκτυο του δημοτικού φωτισμού

5) Επέκταση του δημοτικού φωτισμού με μια κολώνα όπισθεν οικείων του παπά Δημοσθένη

6) Επέκταση δημοτικού φωτισμού έμπροσθεν ψυγείων Μητροσύλη στην οδό Ανυφίου –Ήρας 3 κολώνες.

Επεξηγήσεις θέματος: Το πακέτο πρότασης δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτικό, σε περίπτωση διαφωνίας κατά την ψήφιση σε οιοδήποτε από τα αναφερόμενα, θα αφαιρείται αυτό και μόνο από το σύνολο, χωρίς να επηρεάζει τα υπόλοιπα.

Η μέθοδος έχει μοναδικό σκοπό μόνο την απλούστευση των διαδικασιών.

Σημείωση: Τα αιτήματα προϋποθέτουν α) ο φωτισμός γίνεται σε δημόσια σημεία και όχι σε αυλές β) όλοι οι αιτούντες καταβάλουν δημοτικά τέλη καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού .

ΘΕΜΑ 3ο Περί εισήγησης αλλαγής τρόπου φωτισμού σε κοινόχρηστους χώρους (πάρκα & παιδικές χαρές).

Οι χώροι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι οι:

1) πάρκο Γκάτση 2)πάρκο νηπιαγωγείου 3) παιδική χαρά Ευαγγελίστριας.(σχετ. με τις συνεχόμενες κακόβουλες ενέργειες στα φωτιστικά σώματα στους εν λόγο χώρους ,με αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα εκτός του σκότους & την επιβάρυνση του προϋπολογισμού της τ.κ. Ανυφίου.

Πρόταση : φωτισμός με προβολείς & χρήση των μη ενεργών πια φωτιστικών σωμάτων ως προς αντικατάσταση των κατεστραμμένων φανών πεζοδρομίου).

ΘΕΜΑ 4ο Περί εισήγησης τοποθέτησης προστατευτικών στη σκάλα της αγίας Σωτήρας Πλατανιτίου (κατά προτίμηση ξύλινα ώστε να αρμόζουν με την ιστορία της εκκλησίας) με σκοπό την αποφυγή πιθανού ατυχήματος σε βάρος των πιστών αλλά και των επισκεπτών.

ΘΕΜΑ 5ο Περί εισήγησης τοποθέτησης αρχιτεκτονικού φωτισμού στο πάρκο του Ηρώου (φωτισμός στα φοινικοειδή και στο μνημείο).

ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ 6ο Περί εισήγησης χαρακτηρισμού χρήσης στα πάρκα της τ.κ. Ανυφίου προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανή αλλαγή χρήσης αυτών.

ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ 7ο Περί εισήγησης πρότασης λήψης μέτρων (επίσημη καταγγελία ; δημοσιοποίηση του προβλήματος ; ή άλλων ενεργειών) προστασίας των παραγωγών αγροτικών προϊόντων και την απώλεια εισοδήματος από τη παράνομη διακίνηση προϊόντων που προφανώς συμβαίνει...

Δημόσια διαβούλευση μεταξύ Τ.Σ., αγροτικών συνεταιρισμών και κατοίκων- δημοτών. (το θέμα θα προστεθεί στην χάρτα του πολίτη «ν.3463/2006 άρθρο 214 παρ. 3.α.» τοπικού ενδιαφέροντος που αυτό τον καιρό δημιουργείται και θα ολοκληρωθεί μέσα από δημόσια διαβούλευση).

Σημείωση : Παρακαλούνται τα Μέλη του Τ.Σ. Ανυφίου, όπως πραγματοποιήσουν αυτοψία στα προτεινόμενα σημεία ηλεκτροφωτισμού ,ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σε επόμενη συνεδρίαση θα τεθούν επί τάπητος τα κάτωθι:

1) εξασθενές χρώμιο στο νερό ύδρευσης

2) μείωση των δημοτικων τελών

3) κανονισμός κοιμητηρίων

4) χάρτα του πολίτη

5) μείωση αρδευτικών τελών κ.α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΠΗΣ

Σε περίπτωση αναβολής της συνεδριάσεως ,αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01η/11/2013 & ώρα 17:00 μ.μ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ