ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Παρθενικός βαθμός για τον Πανναυπλιακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 π.μ. |
 Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήρε σήμερα το απόγευμα ο Πανναυπλιακός. Ήλθε ισόπαλος εκτός έδρας με τον πολύ δυνατό Ατρόμητο Αχαΐας και κοινή είναι πλέον η πεποίθηση ότι τα αρνητικά αποτελέσματα ανήκουν στο παρελθόν. 

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Παναχαϊκής ο Πανναυπλιακός ξεκίνησε με τους Κατσαούνη, Κάπλατζη, Τσακνάκη, Ευθυμίου, Σ. Γκολέμη, Καραμάνο, Μουσταφάι, Γεωργιόπουλο, Ηλία Γκολέμη και Κετσετζόγλου. 

Το πρώτο ημίχρονο κυλούσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν, όμως επεφύλασε δύο δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα μας: τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ του φετινού Πανναυπλιακού Νίκου Κετσετζόγλου (αύριο θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης) και το τέρμα των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις μετά από κόρνερ και στιγμιαία αδράνεια της άμυνας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανναυπλιακός αντέδρασε και ισοφάρισε στο 55′ με τον ίδιο τρόπο, με κεφαλιά του Ηλία Γκολέμη από κόρνερ. Μάλιστα, θα μπορούσαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς, αν ο Βασίλης Δρυμούρας, που είχε αντικαταστήσει τον Κετσετζόγλου, ευστοχούσε σε τετ α τετ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ήταν η πρώτη φορά που στον πάγκο της ομάδας μας κάθισε ο νέος προπονητής Γιώργος Χορμής, του οποίου το ντεμπούτο συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε:

‘Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με μια στιγμιαία αδράνεια, αντιδράσαμε με το σωστό τρόπο και μάλιστα θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω από αυτόν το βαθμό της ισοπαλίας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με προσήλωση στο στόχο μας και γνωρίζοντας την κρισιμότητα όλων των παιχνιδιών από εδώ και πέρα’
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ