ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΜΕ Αργολίδας: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 π.μ. |
 Η Γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ. καταγγέλει τα αγροτοδικεία που στήνονται για μια ακόμα φορά και σέρνουν αγρότες, εργάτες και άλλα λαϊκά στρώματα σε δίκες. Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης έξω από τα Δικαστήρια του Άργους, τη Δευτέρα στις 21/10 στις 9 το πρωί . 
Δικάζουν όσους συμμετείχαν στις αγροτικές κινητοποήσεις του 2010 στο μπλόκο της Στέρνας όπου η μικρομεσαία αγροτιά της περιοχής κινητοποιήθηκε και διαδήλωσε ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεών της.

Είναι η ίδια η πολιτική που ξεκληρίζει τη μικρομεσαία αγροτιά με αυτή που τσακίζει μισθούς, συντάξεις, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, το δικαίωμα στην Υγεία, στην Παιδεία, που μας επιβάλλει άγρια χαράτσια και φόρους, που καθημερινά μας πετάει στην ανεργία κάνοντας τη ζωή μας αβίωτη.

Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι ο αυταρχισμός, η τρομοκρατία και η ποινικοποίηση των αγώνων θα κάμψει τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργατών και της μικρομεσαίας αγροτιάς! Δε θα πετύχουν να μας επιβάλουν νεκρική σιγή, να σταματήσει ακόμη και η σκέψη για αντίδραση για να υλοποιήσουν το κυβερνητικό δόγμα "Νόμος και Τάξη".

Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσει!

Να καταδικαστεί τώρα από όλο το λαό η συνεχιζόμενη προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές που μας καταδικάζουν στην ανεργία, στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Εμείς ακόμη πιο μαζικά και δυναμικά, ακόμη πιο οργανωμένα θα συνεχίσουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις μας.

Απαντάμε συνολικά στην επίθεση της κυβέρνησης, της Ε.Ε και των δυνάμεων του κεφαλαίου που χτυπάει τους εργαζόμενους, το λαό, με τη συμμετοχή μας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ.



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.



ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ, ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ - ΣΤΙΣ 10:30
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ