ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τρίτη αγωνιστική στην Α΄κατηγορία μπάσκετ ΕΣΚΑΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. |
 Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου συνεχίζεται το πρωτάθλημα μπάσκετ Ά ΕΣΚΑΚ με την 3η αγωνιστική που περιλαμβάνει σημαντικούς και ελπίζουμε και συναρπαστικούς αγώνες.

Η αρχή γίνεται στις 16:30 στο κλειστό των Αγίων Θεοδώρων. Ο τοπικός Τήρων, υποδέχεται τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου. Μία νίκη και μία ήττα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι προφανώς βελτίωσαν τις αδυναμίες του πρώτου παιχνιδιού, αφού στη δεύτερη αγωνιστική συνέτριψαν το Λέχαιο με 96-64 και ελπίζουν σε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη. Το Ξυλόκαστρο από την άλλη, έχοντας δύο ήττες (από Κρανίδι και Ερμιόνη) δε φαίνεται ότι θα μπορέσει να πετύχει κάτι καλό στους Αγίους Θεοδώρους.

Στις 17:00 ο Α.Ο. Ερμιόνης υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Η Ερμιόνη έχοντας πετύχει το 2 στα 2 (αλλά με Λέχαιο και Ξυλόκαστρο) θα παίξει για την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας. Το Λουτράκι, έχοντας και αυτό δύο νίκες σε δύο αγώνες (Ναύπλιο 2010 και με Κρανίδι) θα δώσει σκληρή μάχη. «Ντέρμπυ κορυφής» λοιπόν και παιχνίδι για γερά νεύρα αναμένεται στην Ερμιόνη, με μία από τις δύο ομάδες να γνωρίζει την πρώτη της φετινή ήττα.

Αμέσως μετά, στο ίδιο γήπεδο (ώρα 19:00) ο Α.Ο. Κρανιδίου θα παίξει με τον Αργοναύτη. Το Κρανίδι νίκησε εύκολα το Ξυλόκαστρο στην πρώτη αγωνιστική, αλλά «αυτοκτόνησε» μέσα στο Λουτράκι, αφού έχασε την πρωτοπορία στο σκορ μόνο στο τέλος του αγώνα. Ο δε Αργοναύτης, γνώρισε ήττα στην πρώτη αγωνιστική από τον ΟΙΑΚΑ, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε πολύ δύσκολα στην παράταση του Ναυπλίου 2010. Αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι προβλέπεται και αυτό. Ο νικητής παραμένει στο κόλπο, ενώ ο ηττημένος μένει λίγο πιο πίσω.

Δύο αγώνες γίνονται και στο κλειστό του Ναυπλίου. Το πρώτο παιχνίδι είναι στις 17:00 μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΟΙΑΞ Ναυπλίου και Άρατος 1893 Α.Ο. Κιάτου. Η ομάδα του Ναυπλίου, προέρχεται από μία σημαντική νίκη την πρώτη αγωνιστική επί της Κίου και μία ήττα που ήρθε πολύ εύκολα (αφού αγωνίσθηκε χωρίς Κατσούρη) μέσα στο Λουτράκι με τον ΚΑΟΚ Παλαίμων. Το Κιάτο έχει πετύχει το απόλυτο, κερδίζοντας την πρώτη αγωνιστική τον Παλαίμωνα και τη δεύτερη αγωνιστική τα Μέθανα. Με νίκη οι Ναυπλιώτες μπαίνουν στο ¨κόλπο¨ μένοντας κοντά στην κορυφή. Το Κιάτο βέβαια, ομάδα καθαρά προπονητή, με ταλέντο και πολύ δουλειά, θα επιδιώξει να συνεχίσει με επιτυχίες, θέλοντας το «διπλό» μέσα στ’ Ανάπλι που θα τους κρατήσει αήττητους.

Αμέσως μετά, (ώρα 19:00) το Ναύπλιο 2010, υποδέχεται σε τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι τον ΚΑΟΚ Παλαίμων. Μην έχοντας ακόμη «κάνει σεφτέ» το Ναυπλιο 2010 θα προσπαθήσει πολύ για να γευτεί τη χαρά της νίκης. Την πρώτη αγωνιστική έδειξε ότι θα μπορούσε να νικήσει με ανατροπή τον Ποσειδώνα, αλλά δεν τα κατάφερε. Τη δεύτερη αγωνιστική έχοντας και το πάνω χέρι στο αγώνα με την Κίο, έχασε στην παράταση. Ο Παλαίμωνας, έρχεται στο Ναύπλιο με μια νίκη μια ήττα. Την πρώτη αγωνιστική έπεσε πάνω στον Άρατο, ενώ τη δεύτερη επικράτησε άνετα επί του «ακέφαλου» ΟΙΑΚΑ. Στόχος του, να ξεκινήσει νικηφόρο σερί που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος τυχόν ήττες (Κιάτου και Ερμιόνης)

Το τελευταίο παιχνίδι θα γίνει μεταξύ των Μεθάνων και του Λεχαίου. Η τοποθεσία και η ώρα αγώνα δεν είναι ακόμη γνωστές, αφού τα Μέθανα έχουν δηλώσει ως έδρα το κλειστό της Κορίνθου, το οποίο δεν έχει άδεια λειτουργίας. Τα Μέθανα, έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα και θα προσπαθήσουν και πιθανότατα να καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες (έχουν μία νίκη στον ΤΗΡΩΝΑ και μία ήττα στο ΚΙΑΤΟ). Από την άλλη το Λέχαιο με δύο ήττες (δύσκολα στην ΕΡΜΙΟΝΗ αλλά εύκολα με ΤΗΡΩΝΑ) θέλουν να ξεφύγουν από τον «πάτο» της βαθμολογίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ