ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Στόχος για τη φετινή χρονιά είναι η διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι, γιατί το Basket είναι παιχνίδι.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:48:00 μ.μ. |
 Η φετινή ομάδα του ΟΙΑΚΑ, μάλλον ενισχυμένη εμφανίζεται παρά αποδυναμωμένη, αφού ναι μεν έφυγε ο Λιακόκουλος (Λυγουριό) αλλά επέστρεψαν Κατσούρης (έλλειπε λόγω υποχρεώσεων), Κουτσόπετρας (από Ναυπλιο 2010) και Μπακάλης (από Ερμιόνη).

Στη front line τώρα, δανείστηκε ο Προύτζος (Αργοναύτης) αλλά αποκτήθηκε ο Κοκκάλας (από ΚΑΟΚ Παλαίμων) που μαζί με Καζά, Τατούλη και Μποζιονέλο σχηματίζουν "καρέ" στη θέση πέντε. Επίσης επέστρεψε ο και Κατσαλούλης (από Ναύπλιο 2010) που μαζί με το Φλεβάρη, αποτελούν από τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία για τη θέση "τέσσερα".

 Πλεονέκτημα αποτελούν και οι λύσεις στις μικρές ηλικίες, που είναι παίκτες που είναι από χρόνια κοντά στην αντρική ομάδα. Σε κάθε αγώνα, πονοκέφαλος για το προπονητικό team είναι η επιλογή των 8 αντρών αλλά και των 4 "μικρών, αφού έχει να επιλέξει από μια "δεξαμενή" είκοσι παικτών. Η συνέχεια ανήκει στους παίκτες, στους προπονητές και στη Διοίκηση και από τη δουλειά τους θα φανούν τα αποτελέσματα. 

Εξάλλου στόχος όπως αναφέρθηκε δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά η διασκέδαση και η χαρά μέσα από το παιχνίδι, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, είτε αυτά λέγονται επαγγελματικές - οικογενειακές υποχρεώσεις, είτε αυτά λέγονται σχολείο ή σπουδές. Άμισθοι στο σύνολό τους, παίκτες και προπονητές, ερασιτέχνες αλλά ταυτόχρονα εραστές του ομαδικού παιχνιδιού. Το φετινό ταξίδι μόλις έχει αρχίσει... Και το ταξίδι είναι αυτό που μετράει...

Τάκης Παπακωνσταντίνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ