ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Δήλωση του Δημήτρη Κοδέλα για την 28η Οκτώβρη 2013

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. |
“Ένας σταθμός λίγο πριν οι αγώνες για ανεξαρτησία,
δημοκρατία, δικαιοσύνη πάρουν και πάλι ζωή”

Για ακόμη μια χρονιά η επέτειος της αντίστασης του λαού μας στην κατοχή και στον φασισμό, βρίσκει την χώρα παραδομένη στους δανειστές και τον λαό μας γονατισμένο από την ανεργία, τα χαράτσια, την φτώχεια, τον εξευτελισμό.
Μένει να πιστέψει ο λαός μας στις δυνάμεις του, να σηκωθούμε όρθιοι για να αποτινάξουμε οτιδήποτε μας καταπιέζει, μας στερεί την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, υποθηκεύει το μέλλον της χώρας, των νέων και των επόμενων γενιών.

Το ερώτημα που μπαίνει ξανά είναι: Σε αυτό τον τόπο θα είναι κυρίαρχος ο λαός και προτεραιτότητα οι ανάγκες του ή εξωχώριες δυνάμεις με τους εγχώριους συνεργάτες τους;

Η 28η Οκτώβρη είναι μέρα μνήμης και γιορτής για όσα κατάφερε ο λαός μας, μα κυρίως είναι ένας ακόμα σταθμός λίγο πριν την ώρα που ξανά με την καταλυτική παρέμβασή του οι αγώνες για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη θα πάρουν και πάλι ζωή! Για να απαλλαγούμε από την τρόικα, τα μνημόνια και το σάπιο πολιτικό σύστημα της υποταγής, της διαπλοκής και της εξαπάτησης. Για την πολιτιστική αναγέννηση, την κοινωνική ανασυγκρότηση και ανόρθωση της χώρας μας.

Είναι, τέλος, μια μέρα που υπενθυμίζει ότι ο φασισμός και ο ναζισμός δε μπορούν να φυτρώσουν σε αυτά τα χώματα!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ