ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δημοτικό συμβούλιο στο Ναύπλιο στις 25/10/2013

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. |




















 Στις 25 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ναυπλιέων, συγκαλουμένου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1ο
Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2013 , έγκριση της μελέτης του έργου « Ανακατασκευή τμήματος δαπέδου πλατείας στην τοπική κοινότητα Αρίας ».

ΘΕΜΑ 2ο
Τροποποίηση του προϋπολογισμού της με αριθμό 52/2013 οικονομοτεχνικής μελέτης του έργου «Διαμόρφωση και λειτουργία του παλαιού κτιρίου του Τελωνείου Ναυπλίου ως πολιτιστικού κέντρου Ναυπλίου και Γραφείου Τουρισμού».

ΘΕΜΑ 3ο
Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού οικ. έτους 2013 για την ανάθεση αναθεώρησης της στατικής μελέτης του έργου « Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 3ο Δημοτικό σχολείο Πρόνοιας του Δήμου Ναυπλιέων».

ΘΕΜΑ 4ο
Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Κατασκευή φωτεινής σηματοδότησης κόμβων της οδού Χαριλάου Τρικούπη με τις οδούς Άργους και Ασκληπιού.»

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 5ο
Απόφαση για έγκριση πίστωσης για την κάλυψη δαπάνης εκδηλώσεων 28ης Οκτωβρίου.

ΘΕΜΑ 6ο
Έγκριση πρακτικού επιτροπής ακαταλληλότητας Δήμου Ναυπλιέων σχετικά με την απόσυρση επιβατικών οχημάτων μεγάλου κυβισμού

ΘΕΜΑ 7ο
Τροποποίηση της με αριθμό 435/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την αλλαγή των μελών της πενταμελούς επιτροπής διαχείρισης του κοινωνικού φροντιστηρίου.

ΘΕΜΑ 8ο
Οριστική διαγραφή μηχανημάτων έργου

ΘΕΜΑ 9ο
Χορήγηση άδειας παραγωγού λαϊκών αγορών προϊόντων αλιείας στον κο Δαμιανό Παντελή του Κυριάκου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ