ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δεύτερη αγωνιστική της Α΄ ΕΣΚΑΚ Ανδρών 2013-2014

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. |
















 Το Σάββατο 26-10-2013 συνεχίζεται το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών Α΄ κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Κ. με έξι  αγώνες


Ο πρώτος, χρονικά αγώνας (ώρα 17:00) θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Κορίνθου μεταξύ των Μεθάνων και του Άρατου Κιάτου. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες και μάλιστα «μεγάλες» νίκες, αφού τα μεν Μέθανα επικράτησαν εκτός έδρας με 62-67 στους Αγίους Θεοδώρους, ο δε Άρατος νίκησε εύκολα με 67-52 τον ΚΑΟΚ μέσα στο Κιάτο, ομάδα που εμφανίζεται στα φαβορί για την άνοδο… Παιχνίδι χωρίς προγνωστικά αφού το μόνο βέβαιο είναι ότι μία από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει αήττητη, ενώ η άλλη θα γνωρίσει την πρώτη της ήττα.

Τη σκυτάλη στο κλειστό της Κορίνθου (ώρα 19:00) θα πάρει ο ΚΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί τον ΟΙΑΚΑ Ναυπλίου. Η ομάδα της Κορίνθου, μετά την ήττα «σοκ» μέσα στο Κιάτο από τον πάντα αξιόμαχο Άρατο θέλει να κλείσει γρήγορα την κακή παρένθεση και να πετύχει την πρώτη του νίκη. Οι Ναυπλίωτες πάλι, που ξεκίνησαν με νίκη επί του Αργοναύτη, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και θα προσπαθήσουν για το δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο «2 στα 2».

Στο Λουτράκι, μια ώρα νωρίτερα (ώρα 18:00) έχουμε τον αγώνα ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίζονταν στην Γ΄ Εθνική… Ο Ποσειδώνας υποδέχεται το Κρανίδι. Και οι δύο προέρχονται από νίκες. Το «διπλό» του Λουτρακίου στο Ναύπλιο και «άνετος άσσος» του Κρανιδίου με το Ξυλόκαστρο κάνει τον αγώνα σημαντικό για τη συνέχεια. Θα καταφέρει το ενισχυμένο Κρανίδι να αποφύγει την «τρίαινα» του Ποσειδώνα;

Παραμένοντας στην Κορινθία (ώρα 19:00) έχουμε τον αγώνα μεταξύ του Ξυλοκάστρου και της Ερμιόνης. Το Ξυλόκαστρο θα πρέπει να βελτιώσει ότι μπορεί από τις αδυναμίες που εμφάνισε στην Ερμιόνη με τον Α.Ο. Κρανιδίου αφού υπέστη βάριά ήττα με 22 πόντους. Η Ερμιόνη από την άλλη, που επικράτησε δύσκολα επί της Ολυμπιάδας, θα ταξιδέψει στο Ξυλόκαστρο με στόχο το «διπλό» που θα την κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά τον ΟΙΑΚΑ ο Α.Ο. Αργονάυτης θα αγωνιστεί με την άλλη ομάδα του Ναυπλίου. Στις 19:00 (το γήπεδο παραμένει άγνωστο όταν γράφεται το παρόν) με όλο τον κόσμο στο πλευρό του (όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια) θα υποδεχθεί το ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ενισχυμένος στην περιφέρεια άλλα και στη front line ο Αργοναύτης, δεν έχει περιθώρια για δεύτερη ήττα. Το Ναύπλιο 2010, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του και μετά την ήττα στο Ναύπλιο από το Λουτράκι, θα προσπαθήσει να επαναλάβει το περσινό «διπλό» και να ανοίξει λογαριασμό στις νίκες.

Ο τελευταίος, πάντα χρονικά αγώνας θα γίνει στις 20:00 ώρα στο Λέχαιο. Η τοπική ομάδα θέλει να «πιεί νερό» επιτέλους αφού «έφτασε στη βρύση» μέσα στην Ερμιόνη αλλά δεν τα κατάφερε. (ήττα με 86-85). Ο Τήρωνας, από την άλλη, μετά την ήττα στο κατάμεστο γήπεδό του από τα ενισχυμένα Μέθανα, θα προσπαθήσει και αυτός να «κάνει σεφτέ» στις νίκες._
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ