ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Μετρήστε κοροϊδία από το 2010 έως σήμερα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. |




















 Ο πολύ καλός και καθόλου φειδωλός στα λογια, οχι στα έργα , Κ.Χελιώτης σκέφτηκε να απαντήσει στο δελτίο τύπου του Ν.Ο.Ν. και να μας προτρέψει να κάνουμε υπομονή και να μας "δείξει" δρόμους συνεργασίας ξεχνώντας μάλλον τα ψέμματα των τελευταίων ετών και τη κοροιδία του συλλόγου,των αθλητών και των γονιών τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ !!!!!!! Έχουμε λοιπόν αναλυτικά από το 2010 ως σήμερα (και "μετρήστε κοροιδία):

ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΑ 2010 μια μεγάλη κολυμβητική γιορτή του ΝΟΝ στην οποία ο πρέδρος του τότε ΔΑΚΝ, Κωστούρος Δ.,ανακοινώνει μπροστά σε 1000 και πλέον αθλητές και συνοδούς τους ότι το κολυμβητήριο Ναυπλίου δεν θα ξανακλείσει. Τέλος του ίδιου χρόνου κλείνει η πισίνα και σε συνεχείς ερωτήσεις μας και πιέσεις μας για επαναλειτουργία ο Δ.Κωστούρος εφευρίσκει τα δωδεκαρτημόρια του προυπολογισμού για τροφοδοσία πετρελαίου και επαναλειτουργία. 

Με αυτά τα δωδεκαρτημόρια φτάσαμε στο Μάιο του επόμενου έτους για να ακούσουμε απο το Κωστούρο Δ., ότι ανοίγει η πισίνα αφού με τον ήλιο ζεστάθηκε το νερό!!!! Απόλυτη ειρωνεία απο μέρους του πρός τα σωματεία και τους αθλητές τους. 

2011: Η πισίνα ξανακλείνει στο τέλος πάλι του έτους χωρίς καμμία εξήγηση.
2012: Ο Δ.Κωστούρος , μέσω του Κ.Χελίωτη, μας διαβεβαιώνει ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες για ένταξη της πισίνας στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 1. Το πρόγραμμα τελείωσε και αποτέλεσμα μηδέν. 

Αργότερα τον ίδιο χρόνο μας ξαναενημερώνουν ότι θα "μπεί" η πισίνα στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2. Ενδιαφερόμαστε πιο πολύ, αναζητούμαι προμηθευτές για τη "κουβέρτα" προσπαθούμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε,αλλά τελειώνει και αυτό το πρόγραμμα και παλι ειναι εκτός το κολυμβητήριο Ναυπλίου!!!

Τέλος 2013, η πισίνα ετοιμάζεται να κλείσει, και ακόμα ακούμε φήμες !!!!!
4 χρόνια προεδρίας στο αθλητικό κέντρο και δημαρχίας Δ.Κωστούρου, 4 χρόνια "λουκέτο" στη πισίνα!!!!!!! 

Άρα ποιά η έκπληξη του Κ.Χελιώτη για την επιστολή μας 'οταν και ο ίδιος ήταν παρών σε όλες μας τις συναντήσεις και το μόνο πού έκανε ήταν να επιβεβαιώνει τα κατά καιρούς ψέμματα του νυν προισταμένου του????????

(θα ακολουθήσει και αλλο δελτίο τύπου για τίσ αγωνίες μας,τις συνεργασίες κλπ, κλπ)

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ