ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μυκηναϊκός Παμμετοχικός 1-3 με παράπονα για την διαιτησία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. |
 Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παμμετοχικός εκφράζει έντονα παράπονα για την διαιτησία του κ. Δημάκη στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας  με τον Μυκηναϊκό για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Α2’ Κατηγορίας.

"Δυστυχώς για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μίας επιεικώς απαράδεκτης και κάκιστης διαιτησίας, που σε καμία περίπτωση δεν διαφήμισε το Αργολικό ποδόσφαιρο!

Ο κ.Δημάκης φρόντισε από την αρχή να καταστρέψει το παιχνίδι και δημιούργησε μια ένταση στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες με τις εφεύρεσης οφσάιντ και τα αντίθετα φάουλ που καταλόγισε!

Ελπίζουμε πραγματικά σε καλύτερες διαιτησίες στην συνέχεια του πρωταθλήματος!"

ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ 1-3

Σκόρερς:Αλέξανδρος Χίσο,Κώστας Πασπαλιάρης,Παναγιώτης Πασπαλιάρης
Το 2 στα 2 κατάφερε να κάνει η ομάδα του Παμμετοχικού στο ΔΑΚ Τίρυνθας με αντίπαλο τον Μυκηναϊκό (και την διαιτησία) νικώντας με 1-3 σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πολλά νεύρα!

Η ομάδα του Παμμετοχικού μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τον έλεγχο του ματς σε όλη του την διάρκεια!

Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκόρ στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι Χίσο,Φώτης Τριμπόνιας και Ανδρέας Δρούγκας δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Μυκηναϊκού!
Και έτσι το ημίχρονο τελείωσε 0-0!

Το δεύτερο ημίχρονο ο Μυκηναϊκός ευτύχησε να ανοίξει το σκόρ στην μοναδική ευκαιρία του στο μάτς! Μέτα από καραμπόλες της μπάλας ο επιθετικός του Μυκηναϊκού βγήκε τετ α τετ με τον Χρηστού όπου με δυνατό σούτ έκανε το 1-0 στο μάτς!

Και όμως ο Παμμετοχικός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το μάτς υπέρ του!
Το 1-1 έκανε ο Αλέξανδρος Χίσο!Ο "Αλέξ" πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή όπου με ψύχραιμο πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο ματς!

Το 1-2 έκανε ο Κώστας Πασπαλιάρης!Ο Πασπαλιάρης πήρε την κάθετη πάσα πάτησε περιοχή και με δυνατό σούτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα!

Το 1-3 έκανε Παναγιώτης Πασπαλιάρης!Ο Τάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα όμορφο πλασέ μέσα απο την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο μάτς!

Ενδεκάδα Παμμετοχικού: 
Χρήστου, Σοφος, Γ.Πιτερός, Φ.Τριμπόνιας, Θ.Τριμπόνιας, Π.Τριμπόνιας, Κουτσιοποδιότης (Π.Πασπαλιάρης), Ν.Τριμπόνιας, Χίσο, Κ.Πασπαλιάρης(Δ.Μανώλης), Δρούγκας(Βαρδάκας)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ