ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Παμμετοχικός- Ν.Αχιλλέας Φιχτίων 1-1

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:33:00 μ.μ. |
 Μέτρια εμφάνιση για την ομάδα του Παμετοχικού που συνοδεύτηκε με ισοπαλία (1-1) με την ομάδα των Φιχτίων! Η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε για γκόλ ήταν λιγοστές με τους Δρούγκα, Θ.Τριμπόνια, Πασπαλιάρη να μην καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα!

Η πιο κλασσικη ευκαιρία ήταν μετά από κόρνερ του Κ.Πασπαλιάρη στο δεύτερο δοκάρι ο Θ.Τριμπόνιας δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα με κεφαλιά στα δίκτυα των φιλοξενουμένων!

Τελικά το γκόλ ήρθε για την ομάδα μας απο το σημείο του πέναλτι με τον Κώστα Πασπαλιάρη στο 33'!

Ο ρέφερι της αναμέτρησης,κ.Καπετάνιος έδειξε το σημείο του πέναλτι μετά από χέρι που έγινε από αμυντικό των Φιχτίων!

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Κώστας Πασπαλιάρης όπου με πλάσε στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα έκανε το 1-0 στο μάτς!

Οι φιλοξενούμενοι μετά από το 1-0 είχαν δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή μας!
Και με το 1-0 υπέρ μας οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια!

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας καθώς στο 51' τα Φίχτια ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με τον Τασσόπουλο σε 1-1!Ο επιθετικός των Φιχτίων δεν συγχώρησε το λάθος που έγινε στην άμυνα μας και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Χρήστου!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ανδρέας Δρούγκας δεν κατάφερε να απαντήσει στο γκόλ που δέχτηκε η ομάδα μας και σε ανεπανάληπτο τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ!

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και έτσι η ομάδα μας έφτασε τους 7 βαθμούς και συγκατικοί με την Προσύμνη στην κορυφή του ομίλου!

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα μας!
Συγχαρητήρια και στον κ.Καπετάνιο και του βοηθούς του για την πολύ καλή του διατησία στον αγώνα!

Ενδεκάδα Παμμετοχικού:Χρήστου-Σοφός,Θ.Τριμπόνιας,Δ.Κόλλιας,Γ.Πιτερός-Π.Τριμπόνιας,Κουτσιοποδιότης(Κ.Κόλλιας),Ν.Τριμπόνιας-Κ.Πασπαλιάρης(Βαρδάκας),Π.Πασπαλιάρης,Δρούγκας(Χίσο)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ