ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γιάννης Σοροβίγκας: Το προγράμματος Τουριστικής προβολής της Αργολίδας έχει σταματήσει - Παραιτούμαι, απαιτώ να αναλάβουν όλοι το μερίδιο ευθύνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. |
 Μετά από την τεράστια και κοπιαστική προσπάθεια που κατέβαλα προσωπικά, για την υλοποίηση του ιδιαίτερα σημαντικού για την Αργολίδα, προγράμματος Τουριστικής προβολής της ,δυστυχώς διαπιστώνω ότι απo 31/12/2012 το έργο έχει σταματήσει. 

Η τελευταία συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων έγινε στΙς 15/04/2013 με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου όπου αποφασίστηκε να ενημερωθούν οριστικά, όλοι οι φορείς για την πορεία χρηματοδότησης και συνέχισης του έργου, δηλαδή στις 30/04/2013. Δυστυχώς και πάλι , διαπίστωσα ότι έκτοτε ,καμία ουσιαστική και καθαρή απάντηση δεν δόθηκε από κανέναν, στους φορείς και επαγγελματίες του Τουρισμού. 

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί, με όλο το σεβασμό προς τους επαγγελματίες του Τουρισμού ,οι οποίοι με στήριξαν σε όλη τη προσπάθεια που κατέβαλα, παραιτούμαι σήμερα 16/09/2013 από τη θέση του εκλεγμένα Προέδρου, του Τουριστικού τμήματος Επιμελητήριου Αργολίδας. 

Απεύχομαι την οριστική διακοπή του σημαντικού έργου για την Αργολίδα ,αλλά στην αντίθετη περίπτωση ,απαιτώ να αναλάβουν όλοι το μερίδιο ευθύνης , δημοσίως. Σοροβίγκας Γιάννης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ