ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κινητοποίηση από μέλη του ΠΑΜΕ στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:05:00 μ.μ. |
 Κλιμάκωσαν τον απεργιακό αγώνα σήμερα μέλη του ΠΑΜΕ στο Άργος, συμμετέχοντας με αυτον τον τρόπο στην νέα 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για τις 24 και 25 Σεπτέμβρη.

Σε ανακοίνωση τους τα μέλη του ΠΑΜΕ αναφέρουν: 
Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον απεργιακό αγώνα, με νέα 48ωρη απεργία 24-25 Σεπτέμβρη και Γενικές Συνελεύσεις έτσι ώστε οι ίδιοι οι συνάδελφοι να συζητούν, να αποφασίζουν, να παίρνουν την υπόθεση της οργάνωσης και της κλιμάκωσης του αγώνα στα χέρια τους. Η συμμετοχή στη 48ωρη απεργία έδειξε τις αγωνιστικές διαθέσεις που υπάρχουν στους εργαζόμενους στο Δημόσιο, για να μετατραπεί η οργή και η αγανάκτηση σε μαζική καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής.
Έχουμε χίλιους δυο λόγους να επιλέξουμε το δρόμο του οργανωμένου, σχεδιασμένου, παρατεταμένου αγώνα. Κι αυτό γιατί η επίθεση δυναμώνει! Χτυπούν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, υποβαθμίζουν και διαλύουν υπηρεσίες και δομές που συνδέονται με τις λαϊκές ανάγκες, όπως η Υγεία, η Πρόνοια και η Παιδεία, ιδιωτικοποιούν αντικείμενα για να βρουν διέξοδο κερδοφορίας οι επιχειρηματικοί όμιλοι, υποχρεώνουν τους εργαζόμενους να πληρώνουν πιο ακριβά για λιγότερες και πιο υποβαθμισμένες υπηρεσίες. 
Από ένα τέτοιο κράτος εχθρικό προς τους εργαζόμενους, αυταρχικό, ταξικό, ένα κράτος που είναι στην υπηρεσία του κεφαλαίου και στενά δεμένο με τους μηχανισμούς της ΕΕ τίποτα θετικό δεν μπορεί να περιμένει για τον εαυτό του ένας δημόσιος υπάλληλος, όπως και όλος ο εργαζόμενος λαός.
Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ πρέπει να απαντήσουμε με ενιαία λαϊκή αντεπίθεση, με συντονισμένο αγώνα όλων των εργαζομένων, όλων των κλάδων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ