ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μαζική συμμετοχή στην απεργία των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. |
 Με μαζική συμμετοχή των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αργολίδα συνεχίστηκε η δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας Πέμπτη 19/9/2013. Παρέμειναν κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι και τα αρχαιολογικά Μουσεία του νομού.
Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του κάστρου του Παλαμηδίου μοιράζοντας κείμενο με τα αιτήματά τους στα ελληνικά και στα αγγλικά στους επισκέπτες του χώρου. 
Στις 12.00 το ραντεβού ήταν στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου. Εκεί ενώθηκαν οι φωνές των εργαζομένων φυλάκων του χώρου και των υπαλλήλων της Δ΄ Ε.Π.Κ.Α. με τους εργάτες των έργων αναστήλωσης του χώρου. Όλοι μαζί δήλωσαν ότι «κανείς δεν περισσεύει στο Υπουργείο Πολιτισμού».

Σε συντονισμό με τα σωματεία του Υπουργείου Πολιτισμού θα συνεχιστούν οι ενημερώσεις και οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στην απόφαση για απομάκρυνση υπαλλήλων από το Υπουργείο.

Καθημερινά οι υπάλληλοι της αρχαιολογίας του νομού Αργολίδας θα ενημερώνουν τον κόσμο για τις εξελίξεις μέσα από το BLOG που δημιούργησαν http://depka.wordpress.com/.

Για το κλείσιμο των αρχαιολογικών χώρων το διήμερο της απεργίας ενημερώθηκαν μέσα από ηλεκτρονική αλληλογραφία όλα τα καταλύματα της περιοχής για να μην υπάρχουν σημαντικά προβλήματα με τους επισκέπτες των χώρων.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ