ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Χάρης Μαυράκης: Παραιτήσεις – μομφές – πρόγραμμα για τον τουρισμό – και στο βάθος καπνοί και φωτιές!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:15:00 μ.μ. |
 Με έκπληξη διαπιστώνουμε πως η παράταξη του κ. Δαμούλου έχει βαθύτερα ρήγματα από ότι φάνηκε με την πρώτη παραίτηση, του Προέδρου του Εμπορικού τμήματος και Γραμματέα τής Διοικητικής Επιτροπής κ. Μητσόπουλου, παραίτηση την οποία αποφύγαμε να σχολιάσουμε σεβόμενοι τον συνάδελφο.
Η επίκληση λόγων προσωπικής ευθιξίας!!!! βέβαια και το οργίλο και απόλυτα κοφτό ύφος της, έδειχνε ξεκάθαρα ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε μέσα στην παράταξη αυτή!!!

Τώρα είμαστε μάρτυρες σε μια δεύτερη παραίτηση, αυτήν του Προέδρου του Τουριστικού Τμήματος του κ. Σοροβίγκα, με πολύ πιο έντονο ύφος και κυρίως με σοβαρές κατηγορίες για αδιαφορία και ανικανότητα παραγωγής έργου!!

Ο δικός μας Συνδυασμός, αφού εξήντλησε όλο το χρονικό περιθώριο ευλόγου αναμονής και αντιλαμβανόμενοι ότι το Έργο έχει κολλήσει για τα καλά, θέσαμε ερώτημα, προ ημερησίας διατάξεως, για να πάρουμε ως απάντηση ότι καθυστέρησαν οι Δήμοι και δεν χειρίστηκαν σωστά τις διαδικασίες, οπότε το Έργο κόλλησε στον Επίτροπο!!

Μα αυτό ήταν το πρώτο πού θα έπρεπε να έχει διασφαλίσει ο κ. Πρόεδρος!!!

Πρόκειται για ένα μοναδικό για την Αργολίδα έργο, για την ψηφιακή προώθηση του τουρισμού (visitArgolis), ένα έργο που ψηφίσαμε όλοι μας, το στηρίξαμε και συνεχίζουμε να το στηρίζουμε, παρά τον αποκλεισμό μας σαν παράταξη τόσο από τη Διοικητική Επιτροπή όσο και το ΔΣ της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου!!

Αν και τώρα πια φαίνεται ότι υπήρχαν άλλοι λόγοι για τον αποκλεισμό μας από τα όργανα διοίκησης!!! Το καταγγέλλουν τα δικά τους στελέχη!!!

Με κάθε καλή πρόθεση όμως, ένα έργο για το οποίο για πρώτη φορά το Επιμελητήριο έχει τη σύμφωνη γνώμη όλων των Δήμων και των φορέων καθώς και αποφάσεις όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, είναι ανάγκη να παραιτηθεί ο πρόεδρος του Τουριστικού τμήματος για να ξεκολλήσει;

Μετά από 8 μήνες καθυστέρηση;;;

Μάς ενημέρωσε ο κ. Δαμούλος από τηλεοράσεως ότι, είχε 8 μήνες να επικοινωνήσει με τον κ. Σοροβίγκα - μέλος τού συνδυασμού του, δηλαδή με τον Πρόεδρο του Τουριστικού τμήματος και υπεύθυνο για τον συντονισμό & την πρόοδο του Έργου!!

Καλά, δεν ενδιαφέρθηκε ο κ. Πρόεδρος του Επιμελητηρίου για το τι κάνει το Τουριστικό τμήμα επί 8 μήνες;;; Τέτοια απραξία και αδιαφορία;;; Μήπως έχει δίκιο ο κ. Σοροβίγκας;;;

Πείθουν κανένα οι δικαιολογίες για γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, την στιγμή που ο ίδιος ο Πρόεδρος είναι λογιστής και γνωρίζει άριστα τις διαδικασίες;

Έλεος!!! Δεν είναι δικό μας θέμα αν οφείλεται σε αδιαφορία ή άγνοια. Επισημαίνουμε την αδυναμία εκτέλεσης ή έστω τραγικής καθυστέρησης του έργου, που δεν την άντεξαν ούτε τα προβεβλημένα στελέχη της παράταξής του!!!!

Επιπλέον σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Τηλεόραση ο κ. Μητσόπουλος διευκρίνισε ότι διεπίστωσε αδυναμία να προσφέρει όπως αυτός επιθυμούσε (κάτι ή κάποιοι τον εμπόδιζαν προφανώς) και παρητήθη, διότι δεν τον ενδιέφεραν η καρέκλα και τα ταξιδάκια!!!!

Δηλαδή κάποιοι άλλοι γι’ αυτό βρίσκονται εκεί και όχι για να προσφέρουν στους συναδέλφους επαγγελματίες!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Το ότι δεν λειτουργούν, το επισημάναμε από τις 11 – 3 – 2013 με τις επιστολές μας προς τους Προέδρους των Τμημάτων ( Βιοτεχνικό – Εμπορικό – Υπηρεσιών) με τις οποίες τούς καλούσαμε να ενεργοποιηθούν. ΔΕΝ ΑΠΗΝΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ !!! Ξέρουν ότι δεν κάνουν τίποτε. Δεν θέλουν ή δεν μπορούν;;;

Όμως τελικά δεν μας αφορούν τα ενδοπαραταξιακά του κ. Δαμούλου & δεν αντιπολιτευόμαστε ούτε το έργο, ούτε τον ανάδοχο. Το έργο πρέπει να γίνει και μάλιστα το ταχύτερο!

Έτσι λοιπόν τον καλούμε:

1. Να υλοποιήσει το έργο το ταχύτερο. Ή έστω να αφήσει αυτούς που μπορούν να το κάνουν!

2. Να αλλάξει προσέγγιση και νοοτροπία για τον τρόπο διοίκησης του Επιμελητηρίου!

3. Να αφήσει τα υπονοούμενα και την σπέκουλα (ότι για άλλους λόγους είναι η παραίτηση, ότι έχει ονοματεπώνυμο, ότι είναι υγεία να παραιτούνται οι σύμβουλοί του και μάλιστα οι πιο δραστήριοι) και να ενημερώσει τους συναδέλφους για τα πραγματικά αίτια.



Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε κ. Πρόεδρε ότι ούτε τα δικά σας στελέχη δεν ανέχονται πλέον τον τρόπο και το ύφος της διοίκησής σας!!!







Για την Αναπτυξιακή Δύναμη







Χάρης Μαυράκης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ