ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Με μεγάλη συμμετοχή η συγκέντρωση και η πορεία διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:06:00 μ.μ. |




















 Καθηγητές, δάσκαλοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, εργαζομενοι στους ΟΤΑ, μέλη της ΠΑΣΕΒΕ,  ιδιωτικοί υπάλληλοι, η Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Ναυπλίου, εργαζόμενοι στην ΔΟΥ Ναυπλίου και πολλοί ακόμα φορείς, έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία με συνθήματα και πανό στην πόλη Ναυπλίου, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης.
Στα πλαίσια της 48 ώρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, καθηγητές, δάσκαλοι, υπάλληλοι της Αρχαιολογίας και εργαζόμενοι στο δημόσιο, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία δημαρχείου στο Ναύπλιο για να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις συναδέλφων τους.
Στο πλευρό των απεργών στάθηκαν, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα Δ.Κοδέλας, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χ.Γραμματικόπουλος, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Άλλη Πρόταση" Γ. Γκιόλας.
Οι συγκεντρωμένοι με πορεία έκλεισαν την είσοδο της πόλης για μισή ώρα και συνέχισαν την πορεία τους στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ναύπλιο όπου ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αργολίδας με αντιπροσωπία των απεργών επέδωσε ψήφισμα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ