ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Θ.Γαλάνης: Παραιτηθείτε κ.Δαμούλο μαζί με όλους σας τους συνεργάτες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. |
 Την παραίτηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου ζητά ο επιχειρηματίας Θανάσης Γαλάνης από το Λυγουριό μετά την δεύτερη παραίτηση μέλους της διοίκησης.

Σε ανοιχτή επιστολή του αναφέρει : 

4 Δεκεμβρίου του 2011 αργά το βράδυ και οι σάλπιγγες ηχούν χαρμόσυνα για την παράταξη του Κου Δαμουλου μετά την νίκη του στης εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο επιμελητήριο Αργολίδος.

Πρωτου συμπληρωθούν 2 χρόνια από εκείνη την βραδιά και την θέση τους πήραν τα τύμπανα του πολέμου για την παράταξη του Κου Δαμουλου και των απανταχού συνεργατών του με αποτέλεσμα την παραίτηση δυο αξιόλογων στελεχών του. Υπενθυμίζω ότι ο Κος Μητσόπουλος ήτα πρόεδρος του εμπορικού τμήματος και ο Κος Σοροβιγκας του τουριστικού.

Κύριοι του μεταποιητικού και του επαγγελματικού που μέχρι σήμερα δεν έχετε παρουσιάσει καμία δραστηριότητα ( συνεδρίαση , πρόταση κτλ ) μήπως πρέπει να πράξετε το ίδιο για το καλό των συναδέλφων σας αλλά και της ανάπτυξης του νομού μας και να μη φυράτε αδιάφορα κάνοντας όπως λέει και η λαϊκή παροιμία τους κινέζους ?

Καλά περάσατε 2 χρόνια τώρα με τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας.
Καλά καθίσατε στις καρέκλες των επισήμων στις διάφορες εκδηλώσεις γιατί όπως φαίνετε μόνο αυτό σας ενδιαφέρει αφού το έργο σας δεν το έχουμε δει ακόμα αλλά και οι ποιο τυχεροί και ευνοημένοι του προέδρου καλά περάσατε στα ταξιδάκια σας με την συνδρομή του κάθε επαγγελματία του νομού μας. 

Έτσι δεν είναι Κε Πρόεδρε, Κε Μαγκλάρα , Κε Φρεντζο και όλοι εσείς οι άλλοι ?
Όταν πριν 2 χρόνια ζήτησα δημόσια να στηρίξουμε για πρόεδρο μας έναν μεταποιητή και όχι έναν λογιστή όλοι μαζί πέσατε πάνω μου να με φάτε.

Δεν είχα και δεν έχω κανένα προσωπικό συμφέρον αλλά για σκεφτείτε έστω και τώρα πια από τις δυο εμπειρίες – νοοτροπίες μπορεί να ανταπεξέλθει πραγματικά στις προκλήσεις – προσκλήσεις των ημερών που περνάμε ?

Αυτός που αλλάζει μορφή και χρήση ενός αντικειμένου – προϊόντος (μεταποιητης )η αυτός που έχει μάθει να μαγειρεύει μόνο αριθμούς χωρίς όραμα και φαντασία και τίποτα άλλο παρά πέρα ? (επαγγελματίας … ) 

Καταλάβατε τώρα γιατί ο Κος Μητσόπουλος και ο Κος Σοροβίγκας τους εγκαταλείπουν (θέλω να πιστεύω για την συγκεκριμένη περίοδο και μόνο )και προτιμούν να εκτεθούν στους συναδέλφους τους και σε αυτούς που τους τίμησαν και με την ψήφο τους πριν 2 χρόνια παρά να θυσιάσουν το όνομα τους στον βωμό της καρέκλας των ταξιδιών και της απραξίας ?

Για να μιλήσουμε σοβαρά για το αύριο συμβουλευόμενοι πάντα το χθες πρέπει άμεσα να να αλλάξουν τα πράγματα ως προς το καλύτερο και ο μόνος τρόπος είναι να  ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ Κε ΔΑΜΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ για να μην περιμένουμε το επόμενο εσωπαραταξιακο σας πρόβλημα που στο τέλος θα σας αναγκάσει να φτάσετε έτσι και αλλιώς σε αυτή την απόφαση. Εκτός και αν η καρέκλες σας είναι πάνω από όλους εμάς τους συναδέλφους σας.
Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τους επαγγελματίες του νομού μας που τόσο ταλαιπωρούνται κάθε μέρα μέσα από τα μνημόνια και την γενικότερη κρίση.

Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης
Επιχ/τιας
Λυγουριο Αργολίδος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ