ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοινωση - Καταγγελία του ΠΑΜΕ Αργολίδας για τις δολοφονικές επίθεσεις της Χρυσής Αυγής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
 Η Γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ., καταγγέλλει την οργανωμένη μαφιόζικη δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα σε βάρος μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, εργατών της Ζώνης και πρωτοπόρων συνδικαλιστών, την περασμένη Πέμπτη καθώς και την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, προχθές στο Κερατσίνι, από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.
H επίθεση από νεοναζί της Χρυσής Αυγής την περασμένη Πέμπτη εναντίον εργατών, στελεχών και μελών του ΚΚΕ, με λοστάρια και άλλα φονικά αντικείμενα, δεν ήταν «κεραυνός εν αιθρία». Εδώ και καιρό τα φασιστοειδή χτυπούν εργάτες. Ξεκίνησαν από μετανάστες, έστησαν τάγματα εφόδου και τώρα, κατ' εντολή της μεγαλοεργοδοσίας, εφοπλιστών και βιομηχάνων, επιτίθενται σε πρωτοπόρους εργαζόμενους και συνδικαλιστές.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική. Σε κάθε εργάτη που πάει κόντρα στους εφοπλιστές και τους βιομήχανους, που θέλουν φθηνούς έως τσάμπα εργάτες για να αυγατίζουν τα κέρδη τους.

Είναι σάρκα από τη σάρκα του εκμεταλλευτικού συστήματος οι ναζί, γέννημα και θρέμμα του, κάνουν ό,τι μπορούν προς εξυπηρέτηση των αφεντικών τους, κόντρα κι ενάντια στα πλατιά λαϊκά συμφέροντα, τους εργάτες, που τους θέλουν προσκυνημένους, τρομοκρατημένους, να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει τη δύναμη να τους τσακίσει!

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.

Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και τη σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

Oι φασίστες κουκουλοφόροι της Χρυσής Αυγής, πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι σημάδεψαν λάθος. Να μην υπάρξει σωματείο που δε θα καταδικάσει τα μαντρόσκυλα και τους μπράβους των εφοπλιστών. Κάθε εργατικό χώρο να τον αντικρίζουν από μακριά και σε φωτογραφία. Θα φροντίσουμε οι εργαζόμενοι και ο λαός για αυτό.

Αυτό όμως απαιτεί συνδικάτα μαζικά, ταξικά, δυνατά, στρατηγεία του αγώνα. Όχι για μια μάχη, αλλά για έναν πόλεμο με πολλές μάχες, που στο τέλος θα οδηγεί σε μια νίκη, έπαθλο της οποίας είναι ότι εμείς, οι άνθρωποι του μόχθου, οι παραγωγοί του πλούτου όλου, με το μυαλό μας και με τον ιδρώτα μας, θα κάνουμε κουμάντο στις ζωές μας

Δεν έχουμε τρομοκρατηθεί δεκαετίες ολόκληρες από σκληρότερες επιθέσεις, δεν θα μας τρομοκρατήσουν ένα τσούρμο θρασύδειλων.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ