ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

17 συλλήψεις στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:12:00 μ.μ. |
 Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από χθες Παρασκευή 27-9-2013, έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην ευρύτερη περιοχή του Άργους, του Ναυπλίου και του Κρανιδίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια δεκατρία άτομα, εκ των οποίων εκατόν σαράντα ήταν ημεδαποί και εβδομήντα τρία ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν είκοσι τέσσερα οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα επτά άτομα, από τα οποία δεκατέσσερα ήταν ημεδαποί και είκοσι τρία ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκαεπτά άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

• Ένας αλλοδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνιακού Κώδικα.
• Ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
• Ένας αλλοδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
• Δεκατρείς αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά, ενενήντα τέσσερις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πέντε παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, τέσσερις παραβάσεις περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, καθώς και μία παράβαση για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους -3.155- γραμμαρίων, η συσκευασία του οποίου δεν έφερε ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ