ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου: Ζητάμε την αναθεώρηση της απόφασης και την επαναφορά των τομέων που καταργήθηκαν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:30:00 μ.μ. |
 Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς αλλά και της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ναυπλίου εκφράζει την απογοήτευσή του για την αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την κατάργηση του τομέα Υγείας – Πρόνοιας από τα Επαγγελματικά Λύκεια και τις Επαγγελματικές Σχολές.

Η απόφαση αυτή είχε δυσμενή αποτελέσματα αφού τέθηκαν σε διαθεσιμότητα άξιοι εκπαιδευτικοί, με πλούσια προσόντα και έργο, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόοδο των μαθητών/τριών ενώ υποχρεώνονται σε αλλαγή επιλογής οι μαθητές και μαθήτριες που είχαν ήδη επιλέξει τον τομέα για τη νέα σχολική χρονιά.

Επιπλέον, θα στερηθεί η κοινωνία μας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες άξιων αποφοίτων μας ενώ θα μείνουν αχρησιμοποίητα εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα που έχουν στηθεί με έξοδα των φορολογούμενων πολιτών και βέβαια με πολλή δουλειά και μεράκι από την πλευρά των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας στην δοκιμασία που περνάνε.

Ζητάμε την αναθεώρηση της απόφασης και την επαναφορά των τομέων που καταργήθηκαν διότι πιστεύουμε ότι είναι τομείς απόλυτα απαραίτητοι στα Επαγγελματικά Λύκεια και στους μαθητές/τριές μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ