ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Παρουσίαση της νέας Octavia στην Αρχαία Επίδαυρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. |
 Την Κυριακή 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση της νέας Octavia στην Αρχαία Επίδαυρο. Το παρών έδωσαν μέλη και φίλοι και μέλη του club από την Καλαμάτα, την Σπάρτη, την Τρίπολη, την Επίδαυρο, την Κόρινθο, την Ακράτα, την Πάτρα, τον Πόρο και την Αθήνα. 
Η παρουσίαση έγινε σε έναν μοναδικό χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Επιδαύρου, στην περιοχή νησάκι, δίπλα από το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Οφείλουμε να
ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Επιδαύρου, τον δήμαρχο κύριο Κωσταντίνο Γκάτζιο και τον αντιδήμαρχο κύριο Αγγέλου Δημήτρη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην οργάνωση της εκδήλωσης. 
Την παρουσίαση και την παραχώρηση του αυτοκινήτου επιμελήθηκε η διεύθυνση και το τεχνικό τμήμα της Skoda Interauto που μας εξήγησαν όλες τις λειτουργίες της νέας Octavia. Μετά την παρουσίαση ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής, και πραγματοποιήθηκε το πρώτο test drive της νέας Octavia στους δρόμους της Αρχαίας Επιδαύρου, από τα μέλη και τους φίλους του Skoda Club Πελοποννήσου. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους που βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης και όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση μας !

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ