ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Bookenemy και Caramel House οι μεγάλοι χορηγοί του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. |
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναυπλιακού έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ‘bookenemy.com’ και το ‘Caramel House’, οι οποίοι θα είναι ‘ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ’ της ομάδας μας για αυτήν την αγωνιστική περίοδο.

Το bookenemy.com είναι το μεγαλύτερο στοιχηματικό – αθλητικό site στην Ελλάδα. Φέτος, συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας και οι χιλιάδες αναγνώστες του σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, εξακολουθούν να το στηρίζουν λόγω της καθημερινής έγκυρης ενημέρωσης που τους παρέχει για όλα τα παιχνίδια του στοιχήματος.

Το Caramel House (Σταϊκοπούλου 58) ήρθε στο Ναύπλιο, για να μας ταξιδέψει στον ανεξερεύνητο κόσμο όλων των ειδών της καραμέλας! 50 διαφορετικά είδη καραμέλας από ολόκληρο τον κόσμο, ανυπομονούν να τα ανακαλύψουμε! Η μόδα του εξωτερικού, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι εδώ! Οι φίλοι των γλυκισμάτων απέκτησαν από φέτος το καλοκαίρι το δικό τους… στέκι!

Αγωνιστικά τώρα το πιο σημαντικό μέχρι τώρα φιλικό ματς δίνει ο Πανναυπλιακός το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 17.30 το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Νικαίας, σε ένα πολύ δυνατό τεστ που θα δώσει την ευκαιρία στο Νίκο Μητροσύλη και τους συνεργάτες του να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της ομάδας απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Θα ακολουθήσουν οι φιλικές αναμετρήσεις με Παναρκαδικό, Μεσσηνιακό, Χολαργό ενώ στις 15/9 θα γίνει η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Φίλαθλοι η χρονιά αρχίζει. Ελάτε στο γήπεδο να δούμε όλοι μαζί το νέο Πανναυπλιακό. Την ιστορική ομάδα της πόλης μας που αγωνίζεται φέτος, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στην Γ’ Εθνική. Μία ομάδα που στηρίζεται στα δικά της παιδιά και σε όλους εμάς.

Στην προσπάθεια αυτή, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ