ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Η βραδιά της μεγάλης οικογένειας του Διομήδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. |












 Στον υπέροχο ανακαινισμένο χώρο του θερινού κινηματογράφου "Σινέ Βάλια" (πρώην Αριζόνα), δίπλα από το Αρχαίο Θέατρο Άργους, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 21.00, μια ξεχωριστή βραδιά για την μεγάλη οικογένεια του Διομήδη.

Σεβόμενη την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των χορηγών, υποστηρικτών και συνεργατών της, η διοίκηση του Διομήδη, πιστή στο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού της, θα βραβεύσει όλους τους φίλους - χορηγούς της ομάδας, οι οποίοι έμπρακτα στηρίζουν τους Λύκους, στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που διανύει η χώρα μας και δη ο αθλητισμός. Η βράβευση είναι το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς όλους αυτούς που βοηθούν οικονομικά την πράσινη οικογένεια και θα έχει γιορτινό χαρακτήρα.

Παράλληλα, η βραδιά θα περιλαμβάνει την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας για τη σεζόν 2013-2014, των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, καθώς και την παρουσίαση της νέας επίσημης εμφάνισης (φανέλας) των Λύκων.

Πρεμιέρα στην γιορτινή αυτή βραδιά θα κάνουν και οι νέες συλλεκτικές - επετειακές κάρτες διαρκείας, για την ερχόμενη σεζόν, αφού το τμήμα χάντμπολ του Διομήδη συμπληρώνει φέτος τα 30 χρόνια ιστορίας του, γεγονός το οποίο προσδίδει στην φετινή αγωνιστική χρονιά έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φίλους της πράσινης οικογένειας και σας προσκαλούμε όλους και όλες, να βρεθείτε κοντά στην επίσημη αγαπημένη ομάδα του νομού μας!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ