ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η Δημοκρατική Αριστερά Πελοποννήσου απαιτεί διαφάνεια για το θέμα των απορριμμάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. |
Δελτίο τύπου

 Ο κ. Περιφερειάρχης δυστυχώς έχει αρνηθεί μέχρι σήμερα να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα που υπέβαλε η Δημοκρατική Αριστερά Πελοποννήσου σε σχέση με στοιχεία για το διαγωνισμό για τη διαχείριση των οικιακών αποβλήτων. 

Με αυτό τον τρόπο συνεχίζει την τακτική του της πλήρους αδιαφάνειας για σημαντικά θέματα που αφορούν τόσο το περιβάλλον, όσον και τα οικονομικά των Δήμων και των νοικοκυριών που πλήττονται και επιβαρύνονται με τέλη καθαριότητας. 

Οι κάτοικοι της Πελοποννήσου με έκπληξή τους πληροφορήθηκαν από τον κ. Παναγιώτη Νίκα, Δήμαρχο Καλαμάτας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου, ότι οι Δήμοι της περιφέρειάς μας δεν είχαν καμία ενημέρωση για τη διαγωνιστική διαδικασία, που κράτησε 19 μήνες, δεν κλήθηκαν ποτέ από την Περιφέρεια να εκφράσουν άποψη και δεν γνωρίζουν πόσο και πως θα πληρώσουν για τη διαχείριση των απορριμμάτων!!!

Το πυροτέχνημα του κ. Περιφερειάρχη, ότι μετά το διαγωνισμό οι Δήμοι πρέπει να μειώσουν τα τέλη καθαριότητας είναι παντελώς έωλο και αστήρικτο, όσο αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τα συγκεκριμένα στοιχεία του διαγωνισμού. Θεωρούμε ότι ο κ. Περιφερειάρχης αλλά και οι τοπικοί και θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να κρατούν τους πολίτες στο σκοτάδι. 

Οι εποχές που αυτά συνέβαιναν πρέπει να περάσουν ανεπιστρεπτί.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ