ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ολοκλήρωση ύδρευσης Ναυπλίου – Κατασκευή κεντρικού αγωγού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:43:00 μ.μ. |
















Δελτίο τύπου

 Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου προγραμματίζει, σχεδιάζει και υλοποιεί έργα υποδομής στον τομέα ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλη την έκταση αρμοδιότητάς της στον διευρυμένο πλέον Καλλικρατικό Δήμο, με συνέπεια, με υπευθυνότητα και με τις άριστες δυνατές τεχνικές λύσεις.

Το τρέχον διάστημα, προχωρά με γρήγορο ρυθμό, αφού πλέον εξασφαλίστηκαν όλες οι απαιτούμενες εγκρίσεις από αρμόδιες Υπηρεσίες, η ολοκλήρωση του κεντρικού - τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης μεταφοράς νερού από τις πηγές των Μύλων.
Πρόκειται για το τελευταίο τμήμα αγωγού που έχει απομείνει να αντικατασταθεί , από το ύψος του Κολυμβητηρίου, στη συνέχεια επί της οδού Πολυζωίδου και μέχρι την Ακροναυπλία στο ύψος του παλιού ξενοδοχείου Ξενία.

Η κατασκευή του τελευταίου αυτού τμήματος, μήκους περίπου 750 μέτρων από υλικό πολυαιθυλενίου νέας γενιάς, εντάσσεται στο έργο : “Ολοκλήρωση Ύδρευσης Ναυπλίου” που εκτελείται ήδη από τον Ιούλιο του 2012 και χρηματοδοτείται εξ' ολοκλήρου από το Ε.Σ.Π.Α. , συνολικού κόστους 2.500.000 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση αυτού του αγωγού επιτυγχάνεται ασφαλής και συνεχής μεταφορά νερού από τις πηγές Αμυμώνης και Λέρνας με σημαντική μείωση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και με τη σωστή διευθέτηση των αγωγών στον χώρο της Ακροναυπλίας, όπου και είναι οι δεξαμενές της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., θα αναδειχθεί καλύτερα η ιστορικότητα του χώρου.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ζητά την κατανόηση όλων για την ταλαιπωρία που προκαλείται στο τμήμα αυτό της πόλης από την κατασκευή του έργου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ