ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Προανάκριση στο Πόρτο Χέλι για τη σύγκρουση των σκαφών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:37:00 μ.μ. |
 Σε νοσοκομεία της Αθήνας μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου οι δύο τραυματίες (μητέρα και γιος) από τη σύγκρουση που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, ανάμεσα σε θαλάσσιο ταξί και φουσκωτό σκάφος θαλαμηγού (tender) στη θαλάσσια περιοχή Χηνίτσα Πόρτο Χελίου.
Ωστόσο αδιευκρίνιστα εξακολουθούν να παραμένουν τα αίτια της σύγκρουσης των δύο σκαφών, καθώς η προανάκριση συνεχίζεται από τη Λιμενική Αρχή Πόρτο Χελίου.

Το περιστατικό συνέβη στις 10.45 το βράδυ της Δευτέρας όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το θαλάσσιο ταξί «SEA DREAM» Ν.ΣΠ. 1446 στο οποίο επέβαιναν ο χειριστής του και έξι επιβάτες, κανένας από τους οποίους δεν τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με τη βοηθητική λέμβο θαλαμηγού στην οποία επέβαιναν μια οικογένεια πέντε ατόμων, εκ των οποίων τα τρία παιδιά.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 42χρονης γυναίκας και του 6χρονου παιδιού της, οι οποίοι με άλλο φουσκωτό σκάφος μεταφέρθηκαν αμέσως στο λιμάνι του Πόρτο Χελίου και από εκεί διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Οι γιατροί έκριναν όμως ότι έπρεπε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και από κει σε νοσοκομεία της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη θα χειρουργηθεί, καθώς έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο ισχίο, ενώ ο 6χρονος δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Από τη Λιμενική Αρχή Πόρτο Χελίου πραγματοποιήθηκε αλκοολομέτρηση στους κυβερνήτες των δύο σκαφών με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ ύστερα από προφορική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο κυβερνήτης του θαλάσσιου ταξί αφέθηκε ελεύθερος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ