ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Συσκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος για το θέμα του Αναβάλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. |
 Διαδοχικές συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλου στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας για το θέμα της εξέλιξης του έργου του Αναβάλου, παρουσία και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Πουλά.
Στην πρώτη σύσκεψη εκκλήθηκαν οι πρόεδροι των Τοπικών Ενοτήτων Φιχτίων, Κουτσοποδίου, Μαλανδρενίου, Μπόρσας, Μυκηνών, Μοναστηρακίου και Σχοινοχωρίου ενώ στην δεύτερη σύσκεψη εκκλήθηκε η συντονιστική επιτροπή των αγροτών της ευρύτερης περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή της πορείας του έργου και των προβλημάτων που αντιμετωπίστηκαν από την πρώτη στιγμή, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την εξέλιξη του έργου και για τα επιμέρους ζητήματα που αντιμετωπίζει σε κάθε μία από τις Τοπικές Ενότητες ξεχωριστά, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχει τόσο από την εποπτεύουσα αρχή (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) όσο και από την επιβλέπουσα αρχή (Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας).

Μάλιστα ζήτησε τη συνδρομή των παρευρισκόμενων σε ζητήματα που αφορούν αναζήτηση χώρων προς απαλλοτρίωση στις υποδεικνυόμενες από τον ανάδοχο περιοχές για κατασκευή δεξαμενών ή αντλιοστασίων.

Τέλος, αναγνώρισε το δίκαιο των κινητοποιήσεων των αγροτών, υπερθεμάτισε στην αγωνία τους για τη εξέλιξη του έργου και τόνισε ότι οι αγρότες και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ως επιβλέπουσα αρχή δεν μπορούν να είναι σε διαφορετικά στρατόπεδα αλλά θα πρέπει μαζί να δώσουν αγώνα για την επιτυχή και χωρίς «εκπτώσεις» ολοκλήρωση του έργου.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ