ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Μάθανε ότι...πλακώσανε και από το Λεβίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 μ.μ. |
 Δεν πάει άλλο με την αφισορύπανση στο Ναύπλιο και αυτό το διαπιστώνει κανείς άμα κάνει μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Γεγονός ειναι πως το ζήτημα έχει απασχολήσει και το δημοτικό συμβούλιο μετά από ερώτηση που είχε φέρει στο προηγούμενο Δ.Σ ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κ.Τσιόδρας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Δ. Κωστούρος, την επόμενη κιόλας ήμερα έδωσε εντολή να κατέβουν οι αφίσες από τα διάφορα κλαρίνο-πανηγύρια και πράγματι φάνηκε να μπαίνει ένα τέλος στην κατάσταση που θυμίζει τσαντίρι...αλλά δεν κράτησε για πολύ.

Τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου, το πρωί καθαρίζουν και το βράδυ οι κλαριντζήδες κολλάνε αφίσες. Μέχρι και από το Λεβίδι μας "μάθανε ότι...και πλακώσανε" και γέμισαν την πόλη με το εκεί πανηγύρι.
Και να ήταν μόνο αυτό, δεν υπάρχει κολόνα και δέντρο στην πόλη που να μην έχει "πέσει θύμα" των επιτήδειων διοργανωτών πάσης φύσεως εκδηλώσεων, από παράσταση στην Επίδαυρο, πανηγύρι στο Δρέπανο, μέχρι και πρόσφατος καλλιτέχνης "μέγας" στην παραλιακή, κοσμούν κάθε είδους κολόνα και κορμό δέντρου στην πόλη.

Έλεος κάτι πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί αυτή η εικόνα "τσαντίρ μαχαλά" δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει το Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ