ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Με Καλαμάτα η πρώτη γνωριμία του νέου Παναργειακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. |
 Με εντατικές προπονήσεις πρωί και απόγευμα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναργειακού εν όψει των νέων αγωνιστικών υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Το τεχνικό επιτελείο έχει ρίξει όλο το βάρος στην φυσική κατάσταση, αναγνωρίζοντας ότι ο φετινός μαραθώνιος προμηνύεται αρκετά δύσκολος. 
Για τον λόγο αυτό τα πνευμόνια, όσων κληθούν να κρατήσουν τον Παναργειακό όσο ψηλότερα γίνεται, θα πρέπει να είναι γεμάτα. Η προετοιμασία των "πράσινων" πραγματοποιείται στο ΔΑΚ Άργους αλλά και στο ΔΑΚ Κουτσοποδίου. 
Στο μεταγραφικό μέτωπο ο Παναργειακός κινείται μεθοδικά και ουσιαστικά. Μέχρι στιγμής έχει 
αποκτηθεί ο Νίκος Λουμπαρδέας ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κορίνθου. Ο 28χρονος μέσος(25/7/1984) έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Παν αχαϊκής, της Νίκης Βόλου, της Θήβας, του Κορωπίου και της Λαμίας. Στα σχέδια της διοίκησης είναι να αποκτηθούν ακόμα ένας έμπειρος τερματοφύλακας και ένας ικανός σέντερ φορ. Στις τελευταίες προπονήσεις "κυκλοφορούν" αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ικανοποιούν τους ανθρώπους της αργείτικης ομάδας που κυριολεκτικά περνούν από "κόσκινο" τον οποιονδήποτε προτείνεται. Φαίνεται ότι τα περσινά παθήματα έγιναν μαθήματα και ο νέος πρόεδρος Τρύφωνας Μποζιονέλος μαζί με τους συνεργάτες του, χτίζει τον νέο Παναργειακό πάνω σε γερές βάσεις.
Οι φίλοι του Παναργειακού θα έχουν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενο τον νέο Παναργειακό το Σάββατο 17 Αυγούστου κόντρα στην Καλαμάτα. Ήδη ο ρυθμός των προπονήσεων από την άλλη εβδομάδα θα αλλάξει και οι παίχτες του Παναργειακού θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα βασιζόμενοι στις ασκήσεις τακτικής της τεχνικής ηγεσίας.

Ρεπορτάζ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΜΠΕΡΩΡΗΣ
arberoris.blogspot.gr

Φωτογραφίες: Γιάννης Κουτάλης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ