ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

43η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας 14-21/8/2013

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:50:00 π.μ. |
 Η έκθεση της Τεγέας στην Αρκαδία είναι ένας ιστορικός θεσμός με ζωή πάνω από 40 χρόνια. Πρόκειται για πολύ σημαντικό εμπορικό γεγονός. Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριπόλεως. Γίνεται στο Πάρκο του Τεγεατικού συνδέσμου στην Παλαιά Επισκοπή και φέτος πραγματοποιείται από τις 14 έως 21 Αυγούστου του 2013
Κάθε χρόνο τον Αύγουστο συρρέουν οι επαγγελματίες για να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και απόψεις και για να παρουσιάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και τις καινοτομίες. Στην έκθεση παρουσιάζονται παραδοσιακά αρκαδικά προϊόντα, ποιοτικά τρόφιμα και ποτά, ανθοκομικά προϊόντα, αλλά και γεωργικά μηχανήματα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Πραγματικά κάθε καλοκαίρι η καρδιά του εμπορικού κόσμου της Πελοποννήσου πάλλεται στην Τεγέα. Εννιά μόλις χιλιόμετρα από την Τρίπολη, δίπλα στον μαγευτικό αρχαιολογικό χώρο, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό συρρέουν για να γνωρίσουν την Αρκαδία της δημιουργίας. Είναι μια πραγματική γιορτή των ζωντανών δυνάμεων της περιοχής.

Η Τεγέα υποδέχεται τους επαγγελματίες και τους ταξιδιώτες και συμβάλλει στην προαγωγή του πολιτισμού. Γιατί βέβαια κάθε εμπορική δραστηριότητα είναι και ένα όχι μόνο οικονομικό, αλλά κυρίως πολιτιστικό γεγονός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ