ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

3-1 η Καλαμάτα τον Παναργειακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. |
 Το ματς διεξήχθη παρουσία 150 και πλέον φιλάθλων (δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις στην εξέδρα) από τους οποίους και 40-50 ένθερμοι φίλοι και οπαδοί της καλαματιανής ομάδας που την ακολούθησαν και στο Άργος!
Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο μέρος όταν όμως ο Γιάννης Δουβίκας χρησιμοποιούσε – ξεκίνησε το ματς με τους αναπληρωματικούς κυρίως ποδοσφαιριστές του, στην συνέχεια όμως ο προπονητής του Παναργειακού πέρασε στον αγώνα και τους βασικούς και το ματς ισορρόπησε αγωνιστικά, όχι όμως και από πλευράς επιτυχίας τερμάτων.

Στο 34ο λεπτό, μετά από σέντρα ακριβείας του Όντσβόνγκ,στη τροχιά της μπάλα πετάχτηκε ο Ηλιόπουλος, με κεφαλιά το 0-1, στο 40ο λεπτό ο και πάλι ο Όντσβόνγκ, πρωταγωνιστής, τροφοδότησε τον Καραχάλιο και, ο τελευταίος με σουτ το 0-2 και στο 44ο σε σέντρα του Αντώνη Καλογερόπουλου ο Ηλιόπουλος το 0-3 για να λήξη το α΄ ημίχρονο με την Μαύρη Θύελλα να διατηρεί το προβάδισμα και οι 40-50 ένθερμοι φίλοι της από το Club των Bulldogs στη κερκίδα να παραληρούν…
Στο 85ο λεπτό απλά μείωσε για τους γηπεδούχους ο Αγγελόπουλος «γράφοντας» έτσι το τελικό 1-3 υπέρ φυσικά της Μαύρης Θύελλας.
Τέλος, κοντά στην αποστολή των «μελανολεύκων» βρέθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης με τους στενούς συνεργάτες του Χρήστο Λουκά και Κώστα Γυφτέα, όπως βέβαια και ο Θεόδωρος Πούτσι.

Άριστη ήταν η διαιτησία του Παναγιώτη Καπετάνου από το Άργος.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Κομπόσης, Νότης, Καλιμούνης,Ταμπάκης, Φλώρος, Ταμπάκης, Φίλης, Καστρίτης, Λουμπαρδιάς, Παπαϊωάννου, Τριμπόνιας, Κάπλατζις, Καραγκούνης, Αγγελόπουλος. Έπαιξαν και οι: Ισούφι, Μπόμπος, Νώτης, Μένιος, Κουτσοδήμος, Μακρίδης, Μπιτζής, Χατζησοφρωνίου, Καλιαμούτος.

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ (Νίκος Κακαλέτρης): Κολοβούρης, Τσόπελας, Καντούτσης, Αλίου, Αντ. Καλογερόπουλος, Ρήγας, Τσιμικλής, Ηλιόπουλος, Καραχάλιος, Όντσβόνγκ, και Τσιρίλο, στην επανάληψη ο Νίκος Κακαλέτρης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Κωνσταντακόπουλο, Σκαρλάτο, Γ. Καλογερόπουλο, Αρβανιτάκη, Ζαχαρόπουλο, Βασιλόπουλο, Αθανασόπουλο, Γεωργακόπουλο και ο υπό δοκιμή σέρβος μέσος Στεφάν Παύλοβιτς (πολύ μέτριος σήμερα).


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΑΛΗΣ
Φωτογραφίες Παναργειακος Α.Π.Ο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ