ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Κάηκε στάνη με 200 πρόβατα στην Προσύμνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:00:00 μ.μ. |
 Οικονομική καταστροφή προκάλεσε σε έναν κτηνοτρόφο, μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην κτηνοτροφική μονάδα του στην Προσύμνη, σήμερα το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές, αλλά και να χαθεί στις φλόγες όλο το κοπάδι του.


Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες την ώρα που δεν βρισκόταν στη μονάδα κάποιος από τους εργαζόμενους και το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια που την προκάλεσαν. Γύρω στα 200 πρόβατα απανθρακώθηκαν αβοήθητα, εγκλωβισμένα μέσα στις φλόγες. Οι πυροσβέστες που έφτασαν αμέσως με 5 οχήματα από το Άργος, έδωσαν μάχη για να σώσουν τα ζώα του κοπαδιού που όμως δυστυχώς είχαν απανθρακωθεί.

Η φωτιά πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις εξ αιτίας του άχυρου που ήταν αποθηκευμένο στο χώρο για να τρώνε τα ζώα. Οι φλεγόμενες μπάλες απομακρύνθηκαν από την κτηνοτροφική μονάδα, καθώς υπήρχε κίνδυνος να μεταδοθεί η πυρκαγιά στην διπλανή αποθήκη του ίδιου κτηνοτρόφου όπου υπήρχαν ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες άχυρου. Μετά από 2 ώρες σκληρών προσπαθειών, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο αλλά τα οχήματα της Πυροσβεστικής παρέμειναν για το φόβο αναζωπύρωσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ