ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η 17χρονη της τραγωδίας στο Άργος - Κλινικά νεκρός ο πατέρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. |























 Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι, νοσηλεύεται η 17χρονη Α.Μ, την οποία πυροβόλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πατέρας της στο Άργος.

Ο 47χρονος πατέρας της Γ.Μ. ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μετά το τραγικό συμβάν, μεταφέρθηκε σήμερα στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται και οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι κλινικά νεκρός! Μιλήσαμε  με το γραφείο της διοίκησης του Τζανείου το οποίο μας ενημέρωσε ότι «η σφαίρα πέρασε από το στόμα στο εγκέφαλο του 47χρονου δράστη. Μάλιστα οι γιατροί έχουν τοποθετήσει ενδοκρανιακό καθετήρα προκειμένου να ελέγχουν την πίεση του εγκεφάλου του. Επίσης θα γίνει αξονική εξέταση ενώ οι γιατροί τον παρακολουθούν στενά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του». Οι πληροφορίες λένε επίσης, ότι ο πατέρας μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο από την κόρη του, για να μη δημιουργηθούν επεισόδια.

Σημειώνεται ότι η 17χρονη έχει δεχθεί δύο σφαίρες, τη μία στο ζυγωματικό που έχει προκαλέσει αιμάτωμα και τη δεύτερη στον αυχένα. Σύμφωνα με τους γιατρούς του Άργους, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που εξέτασαν την άτυχη κοπέλα, η σφαίρα έχει φορά εισόδου από πάνω προς τα κάτω και έχει σφηνωθεί σε δύο αυχενικούς σπονδύλους με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι η μαθήτρια της δευτέρας Λυκείου θα μείνει παράλυτη.

«Είναι ένα θέμα που έχει παγώσει την Ελλάδα, έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα τη φιλήσυχη κοινωνία του Δήμου μας, που δεν έχει τροφοδοτήσει ποτέ με τέτοιες ειδήσεις το πανελλήνιο» είπε σε πρωινή εκπομπή του ANT1 ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος. Ο ίδιος υποστήριξε πως ο 47χρονος δεν ήταν ένας άνθρωπος τρελός, αλλά ένας άνθρωπος ευκατάστατος.

Τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης είναι η μητέρα του κοριτσιού και πρώην σύζυγος του δράστη. Η γυναίκα μόλις έμαθε την ανατριχιαστική είδηση έπαθε σοκ και τώρα είναι σε ψυχολογική στήριξη από ειδικούς ψυχολόγους. 

Μέχρι στιγμής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν εξακριβώσει τα κίνητρα του 47χρονου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ