ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

1-1 στο φιλικό του Πανναυπλιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (Κ 20) - Έπαιξε και ο Β. Πλιάτσικας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. |
 Παραπάνω από θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε ο Πανναυπλιακός στο πρώτο φιλικό τεστ. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη νωρίς, σε μία περίοδο που γίνονται καθημερινές διπλές προπονήσεις και είναι φυσικό οι παίκτες να είναι ‘πιασμένοι’, η ομάδα απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με χαρακτηριστικό την καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Απέναντι σε έναν πολύ πιο έτοιμο από πλευράς φυσικής κατάστασης αντίπαλο, ο Πανναυπλιακός αδικείται από το τελικό σκορ, αφού βάσει ευκαιριών, θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον άλλα δύο γκολ, αν οι παίκτες του ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Ναυπλίου στο 1ο κιόλας λεπτό με το Νίκο Κετσετζόγλου, για να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας με τον Γογωνά.
Ο Πανναυπλιακός ξεκίνησε με τους: Καρατάσο, Μιχαλόπουλο, Κομνηνό, Προύντζο, Κάπλατζη, Τσουρδίνη, Τ. Διαμαντή, Τ. Διαμαντή του Χρ., Φλεβάρη, Δρυμούρα, Κετσετζόγλου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κατσαούνης, Ευθυμίου, Καραμάνος, Κιρβαλίτζε, Σαρακηνιώτης, Μουσταφάι, Κάπλατζης, Κουκούλης, Προύντζος.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξε και ο Ναυπλιώτης διεθνής Βασίλης Πλιάτσικας, που αυτήν την εποχή κάνει ατομικές προπονήσεις στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ