ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Καμπόσος: Στέρεψαν και απογοητεύτηκαν μετά το Βατερλό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. |


Σε πανικό βρίσκεται η αντιπολίτευση που βλέπει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Βατερλό τους η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου πήραν απαντήσεις για το θέμα του νέου δημαρχείου όλα με στοιχεία, αξίες, άδειες, ημερομηνίες. Άλλωστε, ένα χρόνο πριν όλοι είχαν ψηφίσει την αναζήτηση νέου χώρου που επέβαλλε ο Καλλικράτης και η ανάγκη για συγκέντρωση τόσων υπαλλήλων σε ένα ενιαίο χώρο.

Αλλά αυτή ήταν πάντα η τακτική τους. Συνεχείς τρικλοποδιές σε υπηρεσίες, πολεοδομίες, αρχαιολογίες, αστυνομίες και όποια άλλη υπηρεσία μπορεί να φέρει καθυστερήσεις. Γιατί αυτός είναι ο στόχος τους: Να καθυστερήσουν το έργο που κάνει ο Δήμαρχος.



Και στα σοβαρά οι ίδιοι ήταν πάντα λίγοι και καταστροφικοί.

-Τολμούν και μιλούν αυτοί που είχαν αφήσει Σχέδιο πόλης παρατημένο για πάνω από 2 χρόνια, χωρίς ένα τηλέφωνο

- Τολμούν και μιλούν αυτοί που ψήφισαν την εκτός σχεδίου δόμηση από τα 4 στα 8 στρέμματα.

- Τολμούν και μιλούν αυτοί που δεν έδωσαν ποτέ λογαριασμό σε κανένα και τα αποτελέσματα της διαχείρισής τους τα ξέρουν όλοι.

- Τολμούν και μιλούν αυτοί που την Αστική ανάπλαση την οδηγούσαν σε ανάπλαση και εμείς την υλοποιούμε με αυξημένα κονδύλια!

- Τολμούν και μιλούν για καταλογισμούς αυτοί που στους ιδίους στο παρελθόν καταλογίστηκε το πετρέλαιο για ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Είναι γνωστοί αυτοί που δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα. Είναι οι ίδιοι που ψάχνουν αφορμές να βρίσκονται στο προσκήνιο γιατί αλλιώς θα είχαν θαφτεί κάτω από τη σκόνη της απραξίας. Είναι οι ίδιοι που δεν θέλουν να γίνεται τίποτα γιατί είναι οι ίδιοι ανίκανοι.

Ευτυχώς οι πολλοί γνωρίζουν το παραμύθι της αλεπούς με την κολοβή ουρά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ