ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Δ.Κωστούρος: Σήμερα ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για την ανακύκλωση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. |
 Εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων η συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα ανακύκλωσης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και έτσι ξεκινά μια σημαντική προσπάθεια για το περιβάλλον και το μέλλον μας, που οδηγεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και στην αναβάθμιση της εικόνας του τόπου μας.
Τα οφέλη της ανακύκλωσης είναι πολύ περισσότερα από τα προφανή και έτσι μετά την υπογραφή της σύμβασης με την Ε.Ε.Α.Α ο Δήμος θα συμβάλλει στη μείωση των αστικών αποβλήτων που πρέπει να συλλεχθούν και να μεταφερθούν σε ολοένα και πιο δυσεύρετους Χώρους Υγειονομικής Ταφής.

Θα συνεισφέρει στη εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας, που συνήθως είναι μη ανανεώσιμες (πετρέλαιο, μεταλλεύματα κλπ.) παρέχοντας και οικονομικά οφέλη στην ελληνική κοινωνία που σε μεγάλο μέρος εισάγει πρώτες ύλες και ενέργεια.

Προσφέρει στον πολιτισμό, καθώς συμβάλλει στη δημιουργία μιας έμπρακτης περιβαλλοντικής συνείδησης.

Με δεδομένο ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας, η επιτυχία της εναλλακτικής διαχείρισης εξαρτάται, όχι μόνο από την ευαισθητοποίηση, αλλά και από την ενεργό συμμετοχή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ